Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

Αττική: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες αστυνομικοί σε συμπλοκή και εν συνεχεία καταδίωξη

Σενάριο από ταινία θυμίζει το αιματηρό περιστατικό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (2/7), το οποίο ξεκίνησε στα Κάτω Πατήσια και κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους, με τρεις νεκρούς και δύο αστυνομικούς τραυματίες.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Καρδίτσας: "Το κύμα της ακρίβειας ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών"

Στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται από την πληθωριστική κρίση, βρέθηκε και σήμερα Σάββατο 02-07-2022 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από το μέλος της ΚΠΕ Παπαγεωργίου Σωτήρη, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας και στελέχη της συντονιστικής επιτροπής Μουζακίου.

Eιδική επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας υπογράφουν στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Ειδική επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας θα υπογράψουν οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της ΔΕΥΑ Καρδίτσας, έπειτα από την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης που έκανε δεκτή σχετική εισήγηση της υπηρεσίας.

Παραμένει και φέτος χωρίς οικοδομική άδεια το αεροδρόμιο Μυρίνης

Δυσκολότερη απ' ότι αναμενόταν, αποδεικνύεται η διευθέτηση του πολεοδομικού θέματος που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο Μυρίνης, και συγκεκριμένα η έκδοση οικοδομικής άδειας για το σύνολο της έκτασης, προκειμένου να είναι αξιοποιήσιμη και να καταστεί η δομή λειτουργική.

Απίθανη πρωτοτυπία στην Καρδίτσα: Σε δύο κλειστά γυμναστήρια έγινε ο αγώνας Παίδων μεταξύ Ηρακλή Κοζάνης και Ολυμπιακού! (+Βίντεο)

Παράπλευρες απώλειες και στον αθλητισμό είχε η χθεσινή ημέρα (Παρασκευή 1/7) καθώς πέρα από τις πτώσεις δέντρων, τις διακοπές ρεύματος και τις ζημιές που προξένησε ο δυνατός άνεμος είχαμε και την απίθανη περίπτωση ένας αγώνας μπάσκετ να ξεκινήσει σε ένα γήπεδο και να ολοκληρωθεί σε άλλο!

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή πρόχειρων φραγμάτων σε περιοχές του Πηνείου ποταμού

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου κατασκευήw πρόχειρων φραγμάτων σε περιοχές του Πηνείου ποταμού, συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με το οποίο διασφαλίζεται η επάρκεια νερού για την άρδευση 50.000 στρεμμάτων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου μαγνητικού τομογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Δημήτρη Κατσικονούρη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός  με αφορμή την εγκατάσταση και λειτουργία του νέου συγκροτήματος μαγνητικού τομογράφου MRI 3 TESLA  στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ