.
.
.
.
.

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022

Από το πρωί της Παρασκευής (22/7) ξεκινά η άφιξη των ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας γνωστοποιούνται οι ημερομηνίες και ώρες μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών από την περιοχή του Μουζακίου στον Τύμπανο της Αργιθέας όπου και θα εγκατασταθούν.

Π.Ο.Α.Σ.: 4η Συνάντηση Νεολαίας και φεστιβάλ Music by the lake festival

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το τελικό πρόγραμμα της 4ης Συνάντησης Νεολαίας της ΠΟΑΣ και το φεστιβάλ Music by the lake festival στην πανέμορφη Λίμνη Στεφανιάδας,τα οποία θα πραγματοποιηθούν μετά από 3 χρόνια αποχής στις 22-23-24 Ιουλίου 2022, στην Αργιθέα με ένα πλούσιο πρόγραμμα για όσους νέους και νέες θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν.

Το Σάββατο 23 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Παπαευθυμίου

Τελούμε το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου της κοινότητας Προδρόμου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, κόρης, αδερφής και θείας Βασιλικής Παπαευθυμίου.

Συγχαρητήριο - ευχαριστήριο μήνυμα από το Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας συγχαίρει τον μέχρι πρότινος Διευθυντή του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Ζαχαρή για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και του εύχεται δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Η ώρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετέχει το μεσημέρι της Παρασκευής (22/7, 16.15) στον τελικό των 35χλμ. βάδην γυναικών με προσδοκίες για μια καλή παρουσία, στην τέταρτη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ