.
.
.
.

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022

Την Κυριακή 31 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου και της Αγγελικής Σαλταγιάννη

Τελούμε την Κυριακή 31 Ιουλίου  2022 στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης της κοινότητας Γεφυρίων Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των αγαπημένων μας γονιών Νικόλαου και Αγγελικής Σαλταγιάννη.

Την Κυριακή 31 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Δέσποινας Τσιαχματιώτη

Τελούμε την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Ανωγείου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Δέσποινας Τσιαχματιώτη.

Μήνυμα του Βουλευτή Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσού για τα αποτελέσματα βάσεων των Πανελληνίων Εξετάσεων 2022

«Θέλω μέσα από την καρδιά να συγχαρώ και να δώσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, που μέσα από τη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που κάτω από δύσκολες εκπαιδευτικές και υγειονομικές συνθήκες πέτυχαν τον στόχο τους δίνοντας τον επίπονο αγώνα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς, στις μαθήτριες και τους μαθητές του Ν. Καρδίτσας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Οι βάσεις εισαγωγής στις 8 ειδικότητες των Ι.Ε.Κ. του ν. Καρδίτσας

Δύο στους τρεις υποψηφίους που συμπλήρωσαν το παράλληλο μηχανογραφικό για την φοίτησή τους στα ΙΕΚ κρίνονται επιτυχόντες σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Γ. Κωτσός: «Λύθηκε το πρόβλημα της Υδροηλεκτρικής Εταιρείας Βατσουνιάς»

Το πρόβλημα που είχε ανακύψει στην Υδροηλεκτρική Εταιρεία της Βατσουνιάς λόγω της λήξης της άδειας λειτουργίας του 2020, βρήκε λύση με ειδική διάταξη που περιείχε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Διατάξεις για την απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, θέσπιση πλαισίου για την ανάπτυξη των Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την προστασία του περιβάλλοντος και λοιπές διατάξεις».

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καρδίτσας: «Σχέδιο, σύγχρονα μέσα πυρόσβεσης και πρόσληψη πυροσβεστών για να αντιμετωπιστούν οι πυρκαγιές»

Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.) Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αποστόλης Μπουγουλιάς και το μέλος της Ν.Ε., Θοδωρής Λαδόπουλος, επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας και συναντήθηκαν με τον διοικητή της Υπηρεσίας, αντιπύραρχο Στέλιο Φούκα, τον υποδιοικητή του σταθμού Καρδίτσας, επιπυραγό Θεόδωρο Πάντο και τον αντιπύραρχο Χρήστο Μπάρκα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ