.
.
.
.
.

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022

Μ.Π.Ε. για φωτοβολταϊκά "άναψε φωτιές" στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων - Αρνητική η γνωμοδότηση

Η γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ για την κατασκευή και λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΦΣΠΗΕ), ισχύος 200MW, στη θέση Σοφάδες και νέου κέντρου υπερυψηλής τάσης (ΚΥΤ) 33/400KV, φερόμενης ιδιοκτησίας της ΜΠΑΛΑΓΙΑ ΙΚΕ, έμελλε να ανάψει φωτιές στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Τρίτη 5 Ιουλίου.

«Τρίζει» η καρέκλα του Μπόρις Τζόνσον – Τρίτη παραίτηση μέσα σε λίγες ώρες

Την παραίτησή του από τους Τόρις του Μπόρις Τζόνσον υπέβαλε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση ένας από τους αντιπροέδρους του κόμματος, ο Μπιμ Αφολάμι, αποτελώντας την τρίτη, μετά από αυτές των υπουργών Οικονομικών και Υγείας.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παλαμά, Νίκος Ράπτης προσκεκλημένος του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα George James Tsunis

Προσκεκλημένος στη δεξίωση στον κήπο της αμερικανικής πρεσβευτικής οικίας στην Αθήνα για την επέτειο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του Έφιππου Ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι

Ολοκληρώθηκαν από το Δήμο Μουζακίου, οι εργασίες συντήρησης του έφιππου ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη στην κεντρική πλατεία της γενέτειρας του εθνικού μας ήρωα, στο Μαυρομμάτι.

Κοιλάδα Αχελώου: Μια Γέφυρα προς το Μέλλον

Η Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων για την Προστασία και Ανάδειξη της Κοιλάδας Αχελώου και η Διανομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας – Άρτας για την Ανακατασκευή της Γέφυρας Κοράκου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά - Γέφυρα Κοράκου - Κοιλάδα Αχελώου το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 (18:30-20:00), δίπλα από τα απομεινάρια της ιστορικής Γέφυρας Κοράκου στην Κοιλάδα Αχελώου.

Π.Ο.Α.Σ.: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 23ο Αντάμωμα Αργιθεατών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ) το 23ο Αντάμωμα Αργιθεατών, όπως όλα αυτά τα χρόνια στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022.

Κομμωτήριο "Hair Art by Venet Dimitrios" στην Καρδίτσα: Καλοκαιρινά πακέτα προσφορών κάθε Τρίτη και Πέμπτη!!!

Το κομμωτήριο "Hair Art by Venet Dimitrios" πού βρίσκεται Υψηλάντου και Μπότση 10 στην Καρδίτσα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη δημιουργεί πακέτα προσφορών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Δύο συλλήψεις στη Λάρισα για ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθησαν, σήμερα (05-07-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (05-07-2022) από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στα Φάρσαλα, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ