Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Σύσκεψη για τη δημιουργία Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

O Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης πραγματοποίησε σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για τη δημιουργία Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Δεν δίνεται σε κυκλοφορία χωρίς σήμανση ο περιφερειακός δρόμος του Μουζακίου

Προς το τέλος Αυγούστου- αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να δοθεί σε κυκλοφορία η περιφερειακή οδός του Μουζακίου, καθώς έχει μεν ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωσή της αλλά εκκρεμεί η τοποθέτηση της αναγκαίας σήμανσης, κάτι που δεν επιτρέπει ούτε στο Υπ. Υποδομών να παραλάβει το έργο ούτε στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές να επιτρέψουν τη χρήση του συγκεκριμένου οδικού τμήματος από οχήματα.

Το 7ο Π.Τ. του Ο.Ε.Ε. στηρίζει του εργαζομένους στις Δ.Ο.Υ.

Το Περιφερειακό τμήμα Θεσσαλίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ), καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση σε βάρος συναδέλφων Οικονομολόγων, υπαλλήλων ΔΟΥ, που έγινε στο Αργοστόλι, από επαγγελματία της εστίασης.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Μαλιώρα

Τελούμε την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Ανδρέα Μαλιώρα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ