.
.
.
.

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων αναφορικά με τις διαμαρτυρίες για το Φράγμα Αυλακίου

Χωρίς έλεος συνεχίζεται το σφυροκόπημα του φυσικού και υδάτινου πλούτου της χώρας μας, με πρόσχημα την παραγωγή ενέργειας, επιφέροντας τεράστιες και μη αναστρέψιμες περιβαλλοντικές καταστροφές στο όνομα της προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και δέσμευση του φυσικού και υδάτινου πλούτου μας, απαραίτητου για την τόνωση της παραγωγικής διαδικασίας, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η επισιτιστική κρίση φαντάζει πιθανή περισσότερο από ποτέ.

Τομέας Περιβάλλοντος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Καρδίτσας: "Να ματαιωθεί το Φράγμα Αυλακίου στον Αχελώο"

Οι κρατούσες σήμερα διεθνείς συγκυρίες σε συνδυασμό με την απόλυτα βιαστική απόφαση της σημερινής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για επίσπευση της απολιγνιτοποίησης, από την οποία – κατά δήλωση του ίδιου του Πρωθυπουργού – κερδισμένες θα έβγαιναν Γερμανικές εταιρίες, ανέδειξαν την πλήρη ενεργειακή εξάρτηση της χώρας από εισαγόμενες πηγές ενέργειας – όπως το φυσικό αέριο - αλλά και τις εισαγωγές λιγνιτικού, πυρηνικού, κ.λ.π. ρεύματος από γειτονικές χώρες.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 14-15 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Κυριακής 14 και την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022, θα μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη θεομητορική εορτή της κοιμήσεως και μεταστάσεως της Κυρίας Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Δήλου, Μήλου και Μυκόνου κ. Δωροθέου.

Προς μια ακόμα επισκευή το συντριβάνι της Κεντρικής Πλατείας

Εν αναμονή ανταλλακτικών που απαιτούνται για να αποκαστασταθεί η λειτουργία του υδραυλικού - ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του συντριβανιού της Κεντρικής Πλατείας της Καρδίτσας και είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ