.
.
.
.

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Καμένα Βούρλα: Έχασε την ζωή της 74χρονη από την Καρδίτσα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της βρήκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/8) οι επιβάτες ενός πλοιαρίου στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων.

Μόναχο 2022: Ασυναγώνιστος Μίλτος Τεντόγλου, χρυσό μετάλλιο με ρεκόρ αγώνων

Τέσσερα χρόνια από τη νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018, ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στη Γερμανία για να επιβεβαίωση πως δικαίως τότε χαρακτηρίστηκε ως ο άλτης της επόμενης δεκαετίας.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Κυβέρνηση και Περιφέρεια Θεσσαλίας, να δώσουν άμεσα λύση στα μεγάλα οδικά προβλήματα του ορεινού Δήμου Αργιθέας"

Την ώρα που διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) και η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, δαπανούν τεράστια ποσά για την κατασκευή μεγάλων οδικών έργων που γίνονται με πρώτιστο κριτήριο την εξυπηρέτηση των αναγκών του ευρωενωσιακού και ελληνικού μεγάλου κεφαλαίου, έχουν αφήσει  τα ορεινά χωριά του Δήμου Αργιθέας Καρδίτσας, με ένα άθλιο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο. 

Τίτλοι τέλους! Ευχαριστήριο του "Quest Internet Cafe - Inspot Karditsa"

Το QUEST INTERNET CAFE - INSPOT KARDITSA μετά από 23 χρόνια λειτουργίας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αγαπημένους φίλους και πελάτες οι οποίοι στηρίξανε αγαπήσανε μεγαλώσανε στο κατάστημα όλα αυτά τα χρόνια και να ανακοινώσει το κλείσιμο της επιχείρησης στις 19/08/2022.

Σε φουλ ρυθμούς οι ανανεώσεις αδειών από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας

Ανοιχτά πρωί απόγευμα είναι αυτή την εβδομάδα τα γραφεία του κυνηγετικού συλλόγου Καρδίτσας, καθώς κορυφώνεται η κίνηση για τις ανανεώσεις αδειών, ενόψει της έναρξης της κυνηγετικής περιόδου το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΚΚΕ στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, την Ελληνίδα πρωταθλήτρια βάδην, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Μόναχο.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Κ. Αγοραστού στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Καρδιτσιώτισσα Πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου του Μονάχου.

Ξεκινά σε Λάρισα και Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών, Fina Youth Men (U16) Water Polo World Championship και Fina Youth Women (U16) Water Polo World Championship θα φιλοξενήσουν Βόλος και Λάρισα αντίστοιχα.

Ε.Ο.Δ.Υ.: 258 θάνατοι και 73.710 κρούσματα την εβδομάδα 8 έως και 14 Αυγούστου - 721 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID-19). Τα δεδομένα αφορούν την εβδομάδα αναφοράς ISO 32/2022 (08 Αυγούστου 2022 - 14 Αυγούστου 2022).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ