.
.
.
.

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Ασημένιο μετάλλιο για τη Στεφανίδη!

Η ενέργεια της, το πάθος της, ο τρόπος που προκαλεί τον εαυτό της να προσπαθήσει για το καλύτερο είναι και ορισμένοι από τους λόγους που την έχουν φέρει σήμερα μέχρι εδώ και την έχουν αναδείξει μια από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών.

Έως τέλος Αυγούστου η εγγραφή των ερασιτεχνικών σωματείων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρατείνεται έως και τις 31 Αυγούστου 2022 η σημερινή καταληκτική ημερομηνία επικαιροποίησης της εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ των ερασιτεχνικών σωματείων που ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2021.

Εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Αγιογραφίας στην Τ. Κ. Προαστίου Καρδίτσας

Την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:30 πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού κτιρίου τα εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας Χρήστου και Δημοσθένη Τσίντζα και μαθητών του Εργαστηρίου Βυζαντινής Αγιογραφίας.

Ανοικτή για το κοινό η κλιματιζόμενη αίθουσα στο ΚΑΠΗ Καρδίτσας

Με δεδομένο ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων το προσεχές τριήμερο θα επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή μας, η Δημοτική αρχή Καρδίτσας αποφάσισε να παραμείνει ανοικτή κλιματιζόμενη αίθουσα στο ΚΑΠΗ.

Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις για 4 κιλά κάνναβη

Συνελήφθησαν σήμερα (17-08-2022) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συνεργασία της Σχολής Δασολογίας του Πανεπιστημίου UBC του Καναδά με το Τμήμα Δ.Ε.ΞΥ.Σ. του Π.Θ.

Μια πολύ σημαντική συνεργασία υπογράφτηκε μεταξύ των Κοσμητόρων της Σχολής Δασολογίας του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας (UBC) του Καναδά και της Σχολής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού (ΔΕΞΥΣ), με πρωτοβουλία του Προέδρου του Τμήματος ΔΕΞΥΣ Καθηγητή Ιωάννη Παπαδόπουλου στις 8.8.2022.

ΤΣ Καρδίτσας ΚΝΕ: "Στις 9 Σεπτεμβρίου το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή"

Με το σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα» διεξάγεται το 48ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Καρδίτσα, όπως και σε όλη τη χώρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ