.
.
.
.

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022

Σύλλογος Ορεινού Τρεξίματος Αγράφων: 1ος Αγώνας Δρόμου Πλάζ Λαμπερού

Το τριήμερο που μας πέρασε η πλαζ Λαμπερού της Λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα είχε την τιμητική της. Πραγματοποιήθηκαν κολυμβητικοί αγώνες αλλά και αγώνας δρόμου, στο πλαίσιο του 23ου Κολυμβητικού Διάπλου της Λίμνης Πλαστήρα και των παράλληλων δράσεων.

Ανανεώσεις, αποχωρήσεις και προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αναγέννηση

Συνέχεια ανακοινώσεων για την Αναγέννηση το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου που γνωστοποίησε νέες ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές καθώς και νέες προσθήκες στο ρόστερ της σεζόν 2022-2023 αλλά και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Δαμιανό Γκίνη.

Μουζάκι: Όχι αιολικά στα Άγραφα βροντοφώναξαν φορείς και σωματεία (+Φώτο +Βίντεο)

Μαζική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου στο Μουζάκι, στο σημείο διέλευσης του υλικού που προορίζεται για τα αιολικά στην περιοχή του Τυμπάνου από φορεία και σωματεία και στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που προηγήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Μουζάκι.

Ευχαριστήριο μήνυμα της Αν. Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Βασ. Ζιάκα

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Προσωρινή Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και κατόπιν της επιλογής μου ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με θητεία έως τον Ιούλιο του 2026, επιλογή πραγματοποιηθείσα κατόπιν της κρίσης από το  Συμβούλιο Επιλογής Στελεχών του ΥΠΑΙΘ,

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και τον Αύγουστο στο Δήμο Σοφάδων

Ο Δήμος Σοφάδων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Σοφάδων σε συνεργασία με τοπικούς Συλλόγους και φορείς σχεδίασαν και υλοποιούν ένα πλούσιο πρόγραμμα, με ποικίλες εκδηλώσεις αλλά και καταξιωμένους και δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Super League 2: Δυσκολεύει αισθητά η διεξαγωγή του πρωταθλήματος χωρίς οικονομική βοήθεια

Ανακοίνωση σχετικά με τις συναντήσεις που είχε η Επιτροπή Εργασίας της Super League 2 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη και τον Υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.

Δήμος Μουζακίου: Σε εξέλιξη αποκαταστάσεις σε υποδομές εντός και εκτός οικισμών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την περίοδο μια σημαντική εργολαβία του Δήμου Μουζακίου η οποία έχει προϋπολογισμό 415.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και αφορά αποκατάσταση ζημιών από ακραία καιρικά φαινόμενα στο Μουζάκι και σε Τοπικές Κοινότητες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ