.
.
.
.
.

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ την εβδομάδα 22-26 Αυγούστου

Την  έναρξη της καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου (με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται τη μεθεπόμενη εβδομάδα) περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 22-26  Αυγούστου.

Εκδήλωση - πολιτικό μνημόσυνο για τους 13 εκτελεσθέντες στην γέφυρα Καράμπαλη

Πραγματοποιήθηκε,   σήμερα  21  Αυγούστου, στο νεκροταφείο, στην είσοδο της πόλης  από τη γέφυρα Καράμπαλη, το πολιτικό μνημόσυνο που οργάνωσαν το  Παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και η Τ. Ε  Καρδίτσας  του ΚΚΕ,

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Όχι στη λευκή νύχτα στο Βόλο που καταπατά το ωράριο των εμποροϋπαλλήλων"

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας, της Λαικής Συσπείρωσης, καταψηφίσαμε την εισήγηση της περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας, για την παράταση του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων του Βόλου την Παρασκευή 2.9.2022 έως τις 12 τα μεσάνυχτα και το Σάββατο 3.9.2022 έως τις 3 τα ξημερώματα και την πραγματοποίηση της λεγόμενης «Λευκής Νύχτας» από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου,

Λεοντίτο: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Ξενοφώντα Κουτή "Απ' την Αθαμανία στ' Άγραφα - Τόμος Α"

Την Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, κάτω από τον ιστορικό πλάτανο του Λεοντίτου σε μια κατάμεστη πλατεία, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού και ιστορικού ερευνητή, Ξενοφώντα Κουτή «ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΘΑΜΑΝΙΑ ΣΤ΄ ΑΓΡΑΦΑ – ΤΟΜΟΣ Α΄», που διοργάνωσε ο Δήμος Αργιθέας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρωταθλητής Ευρώπης για έκτη φορά στους κρίκους! (+Βίντεο)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία. Ο θρυλικός Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε και πάλι την κορυφή της Ευρώπης στους κρίκους, κάνοντας επίδειξη δύναμης και στον τελικό του αγωνίσματος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ