.
.
.
.
.

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022

ΕΕΤΑΑ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα vouchers

Αναρτήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 23 Αυγούστου τα προσωρινά αποτελέσματα σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ για το πρόγραμμα της ∆ράσης: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόµων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δηµιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022–2023.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Γρήγορες αποζημιώσεις για την παραγωγή και το κεφάλαιο στους πληγέντες από την κακοκαιρία αγρότες του Δήμου Παλαμά"

Η σφοδρή κακοκαιρία σε περιοχές του Δήμου Παλαμά, τη Δευτέρα 22/8, προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε χιλιάδες στρέμματα διαφόρων αγροτικών καλλιεργειών, οδηγώντας πολλούς αγρότες σε απόγνωση, αφού το πλήγμα αυτό ήρθε να προστεθεί στα μεγάλα προβλήματα του υψηλού κόστους παραγωγής και των χαμηλών τιμών αγροτοπαραγωγού στα περισσότερα προϊόντα.

Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας: Πρόσκληση στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος "MARTE"

Ο Δήμος Καρδίτσας και το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος “MARTE” την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Κιέριον , Μπλατσούκα 22 και Βαίου Τζέλλα.

Έκπτωτος ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης και αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Φύλλου

Στην κήρυξη της αναδόχου εταιρείας ως έκπτωτης του έργου «Βελτίωση και αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Φύλλου» προχώρησε ο Δήμος Παλαμά με απόφαση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ