.
.
.
.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Να λειτουργήσουν άμεσα τα μικροβιολογικά εργαστήρια στα Κ.Υ. Βελεστίνου, Αργαλαστής, Ζαγοράς, Σκοπέλου και το Π.Ι Αλοννήσου, που δεν λειτουργούν εδώ και 7 χρόνια"

Τα μεγάλα λόγια, τόσο της σημερινής κυβέρνησης της Ν.Δ, όσο και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, ότι αναβάθμισαν το δημόσιο σύστημα υγείας, αποδεικνύονται ακόμα μια φορά απολύτως ψεύτικα.

Χρήστος Παπαπολύκαρπος: "Προ των πυλών το 7ο Καραγκούνικο Αντάμωμα στο Βελεστίνο"

Η Αμφικτιονία των Θεσσαλών Καραγκούνηδων δεν κρύβει την αισιοδοξία της για το φετινό (έβδομο) Καραγκούνικο Αντάμωμα που θα γίνει στη γενέτειρα του Μέγα Εθνεγέρτη ΡΗΓΑ του Βελεστινλή.

Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας θα απονείμει και φέτος τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», σε αποφοίτους Λυκείων της Κεντρικής Ελλάδας, που πέτυχαν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές το 2022.

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία 183 νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στην Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας

Συνολικά 183 εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ, διορίστηκαν στην Α/θμια και Δ/θμια Εκπ/ση της ΠΔΕ Θεσσαλίας από το σύνολο των 8.487 μόνιμων διορισμών που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας η ‘’Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 BC’’

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιο συναντήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ της ‘’Αναγέννησης Καρδίτσας 1904 BC’’  κ.κ. Πλακιάς Ευθύμιος και Τσέλιος Κων/νος και ο προπονητής της ομάδας Κρομμύδας Βασίλης.

Συμβουλές από την Πολιτική Προστασία της Π.Θ. για το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Ε.Μ.Υ. (24/08)

Σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, αναβαθμίζεται με νεότερη ανακοίνωση της ΕΜΥ το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξακολουθεί να ισχύει μέχρι την Παρασκευή 26-08-2022,  λόγω των υψηλών ποσών βροχής και ραγδαιότητας των φαινομένων, από σήμερα το βράδυ (Τετάρτη 24-08-2022) έως και αύριο το βράδυ (Πέμπτη 25-08-2022).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ