.
.
.
.
.

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022

Κ. Γκαβογιάννης: "Μια τρύπα στο νερό"

Η θητεία του κ. Τσιάκου στο Δήμο Καρδίτσας εισήλθε στον τέταρτο χρόνο και το περιθώριο για να υλοποιήσει το “όραμά του” για την πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, έχει ουσιαστικά εξαντληθεί. Τυπικά απομένουν μόνο οι μήνες της τελευταίας χρονιάς.

Ψηφίστηκε ο νέος κανονισμός λειτουργίας αθλητικών χώρων του Δήμου Καρδίτσας

Με κατά πλειοψηφία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καρδίτσας εγκρίθηκε και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή ο νέος κανονισμός λειτουργίας των αθλητικών χώρων του Δήμου Καρδίτσας.

Δημ. Παπακώστας: "Οι Αιρετοί Αργιθέας - οι Ρογγιώτες -οι Σύλλογοι: Όλοι στην Λάρισα στο ΠΣ Θεσσαλίας απαιτώντας Stop σε πολιτικές εγκατάλειψης ορεινών"

Αφού δεν πάει ο ... Μωάμεθ - δηλ ο Περιφερειάρχης - που δεν καταδέχεται επι 12 χρόνια —στο βουνό δηλ στα Θεσσαλικα Βραγκιανά /στα Ρογκια/Αργυρι -Καταφυλλι για εξαγγελια άμεση της δημοπράτησης ασφάλτου του κεντρικού σχολικού δρόμου, με λιαν επικίνδυνη βατότητα για μικρά παιδιά μας—

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (29/8) σε τμήματα των Δήμων Καρδίτσας και Σοφάδων

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 σε τμήματα των Δήμων Καρδίτσας και Σοφάδων όπως γνωστοποίησε ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ την εβδομάδα 29 Αυγούστου 2 Σεπτεμβρίου

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου (που ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Αυγούστου) και την πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για το μήνα Αύγουστο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα 29 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2022. 

28/08/2022: 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 378 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Άλλη μια απόφαση για έκτακτη εφάπαξ αποζημίωση σε επιχειρήσεις σχετικά με τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 εξέδωσε την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ