.
.

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022

Εγκρίθηκε από τη Βουλή η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις

Την ερχόμενη Πέμπτη 1η Σεπτέμβρη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με τις ακροάσεις όσων σχετίζονται με τις υποθέσεις των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ.

Πρώτη προπόνηση - παρουσίαση του ΑΣΚ της Basket League! (+Φώτο +Βίντεο)

Την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Καρδίτσα στην κορυφαία κατηγορία του μπάσκετ στη χώρα μας για πρώτη φορά είχαν οι φίλαθλοι του νομού, το απόγευμα της Δευτέρας 29 Αυγούστου.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιο επισκέφτηκε ο νέος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιο, πραγματοποίησε ο νέος Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσος, ο οποίος διαδέχτηκε τον κ. Αθανάσιο Μπότα.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Άμεσα μέτρα για την αποτελεσματική διαχείριση των ρεμάτων και κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στη Θεσσαλία"

Ο ερχομός του φθινοπώρου, συνοδεύεται από την αναμενόμενη αλλαγή του καιρού, με πιο συχνές και έντονες βροχοπτώσεις, που στο πρόσφατο παρελθόν, λόγω της απουσίας ενός ολοκληρωμένου σχεδίου και των αντίστοιχων έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης της Θεσσαλίας από τις κυβερνήσεις και την περιφέρεια, προκάλεσαν απώλειες ανθρώπινων ζωών και τεράστιες υλικές καταστροφές (Καρδίτσα, Φάρσαλα, Αλμυρός, Τρίκαλα, Ζαγορά, Ν. Πήλιο, Β. Σποράδες, κ.α).

Δ.Π.Ε. Καρδίτσας: Εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων (απολυτήριο) Δημοτικού Σχολείου θα διεξαχθούν στις 08-09-2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας (Βασιαρδάνη 97, Καρδίτσα, τηλέφωνο: 2441023978).

Ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τρίτη (30/8) σε τμήματα της Καρδίτσας και 6ωρη διακοπή σε τμήμα του Δήμου Σοφάδων

Προγραμματισμένες ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 σε τμήματα της Καρδίτσας ενώ διακοπή της ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί σε τμήμα του Δήμου Σοφάδων από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ