.
.
.
.
.

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022

“Κόκκινο” και από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας σε φωτοβολταϊκά, υδροηλεκτρικό και ανεμογεννήτριες στην Π.Ε Καρδίτσας

Ομόφωνα αρνητικά γνωμοδότησε σήμερα Τετάρτη (31/8) το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας επι της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για το αιολικό πάρκο στη θέση “Αγκαθάκι” του Δήμου Αργιθέας, για το φωτοβολταϊκό σταθμό στο Δήμο Σοφάδων και για το υδροηλεκτρικό έργο στο Δήμο Μουζακίου.

31/08/2022: 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 381 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Μία νέα απόφαση για έκτακτη εφάπαξ αποζημίωση σε φυσικά πρόσωπα σχετικά με τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 εξέδωσε την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σωτηρία Μπακαλάκου: "Η ενίσχυση του αγροτικού τομέα ως ασπίδα στην αστικοποίηση και την συρρίκνωση του πληθυσμού"

Η Καρδίτσα είναι ένας από τους πιο φτωχούς Νομούς της Ελλάδας με το 2ο μικρότερο κατά κεφαλήν εισόδημα και με συνεχή μείωση του πληθυσμού.

Νέα Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας η Ασπασία Κατσιαμπούρα στη θέση του παραιτηθέντος Στάθη Ντούρου

Παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και ορκίστηκε η νέα περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας Ασπασία Κατσιαμπούρα.

"Στην ώρα του" θα ανοίξει φέτος ο Βρεφονηπιακός Σταθμός ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) στην Καρδίτσα

Με το προσωπικό στη θέση του και με ορθάνοιχτες πύλες για τα παιδιά που θα φιλοξενήσει, θα βρει τον παιδικό σταθμό ΔΥΠΑ(πρώην ΟΑΕΔ), στην περιοχή της Φαναρίου, η έλευση του Φθινοπώρου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ