.
.
.
.

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022

Προς δημοπράτηση πέντε έργα αποκαταστάσεων και αντιπλημμυρικής προστασίας 4,5 εκατ. ευρώ

Το δρόμο τα δημοπράτησης αναμένεται να πάρουν τις επόμενες ημέρες σημαντικά έργα που αφορούν αποκαταστάσεις δημόσιων υποδομών που υπέστησαν ζημιές από τον "Ιανό" και τον "Διομήδη", καθώς και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας  στην Περιφερερειακή Ενότητα Καρδίτσας συνολικού προϋπολογισμού  4,5 εκατ. ευρώ.

Ενθουσιασμός στην «πρώτη» της Αναγέννησης για το νέο πρωτάθλημα που βρίσκεται ...στον αέρα (+Φώτο +Βίντεο)

Σε πανηγυρικό κλίμα στο οποίο συνέβαλε η παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας ενόψη της νέας αγωνιστικής περιόδου της Super League 2, έστω κι αν το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα…

Τα …συνήθη καλοκαιρινά προβλήματα ύδρευσης στους Γοργοβίτες

«Στο ίδιο έργο θεατές» βρίσκονται για μια ακόμη καλοκαιρινή περίοδο οι κάτοικοι της Κοινότητας των Γοργοβιτών, όσον αφορά το πρόβλημα της ύδρευσης που γίνεται σταδιακά όλο και πιο εμφανές.

Γ. Καραβίδας: "Η τοπική κοινωνία αντιδρά, πλέον, στις ανεμογεννήτριες!"

Έντονες οι κινητοποιήσεις και οι διαμαρτυρίες εξαιτίας της μεταφοράς ανεμογεννητριών, προοριζόμενων για την κατασκευή του αιολικού σταθμού στη θέση «Αέρας – Αφεντικό» (γνωστού και ως Τυμπάνου) του Δήμου Μουζακίου, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η αρχή για την δρομολογημένη καταστροφή των Αγράφων, παρά τις τόσες περί του αντιθέτου κυβερνητικές εξαγγελίες και υποσχέσεις τύπου «απάτητων βουνών» και όχι μόνο. 

Κέντρο Γυναικών: Έως 12 Αυγούστου οι αιτήσεις για τον βρεφονηπιακό και τον παιδικό σταθμό

Το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας συμμετέχει στη Δράση ”Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης‘’, με τη Δομή του «Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Καρδίτσας, στην οποία λειτουργούν δύο τμήματα:

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 6 & 7 Αυγούστου

Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, η αγία μας Εκκλησία εορτάζει την δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού. Κατ' αυτή την ημέρα πανηγυρίζει το Ιερό Προσκύνημα Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Κουρτικίου).

Δύο συλλήψεις για απάτη εις βάρος ηλικιωμένης στην περιοχή της Πύλης - Απώλεσε πάνω από 5.000 ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες (3/8) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Πύλης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, δύο άνδρες, κατηγορούμενοι για απάτη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ