.
.
.
.

Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022

Παρατάθηκε η θητεία του Υποδιοικητή της 5ης Υ.ΠE. Στ. Παπαγεωργίου

Στη θέση του Υποδιοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής και διορισμού Υποδιοικητών παραμένει ο κ. Στ. Παπαγεωργίου.

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση για την αποκατάσταση του περιφερειακού στο Μουζάκι (+Φώτο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής 5 Αυγούστου οι εργασίες ασφαλτόστρωσης για την αποκατάσταση του περιφερειακού της πόλης του Μουζακίου.

Σύλλογος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας: Ανακοίνωση για την ολοκλήρωση υποβολής των ενστάσεων του Κτηματολογίου

Ολοκληρώθηκε χθες (04/08) η προθεσμία των μόλις 2+2 μηνών για την υποβολή ενστάσεων επί δηλωθέντων ακινήτων σε επίπεδο Νομού Καρδίτσας η οποία βρήκε τους συναδέλφους μηχανικούς για άλλη μια φορά με εξαιρετικά πιεστικές προθεσμίες, εξαντλητικά ωράρια και υπέρμετρες απαιτήσεις μιας διαδικασίας η οποία ενώ οφείλει να είναι η μεγάλη παρακαταθήκη για τα ακίνητα και τις ιδιοκτησίες για όλα τα επόμενα χρόνια, αντιμετωπίζεται κατ’ αυτό τον τρόπο.

Αναφορά Γ. Κωτσού στη Βουλή για την επέκταση του χρόνου λειτουργίας των υφιστάμενων πρατηρίων υγρών καυσίμων στην πόλη της Καρδίτσας»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας Γ. Κωτσός κατέθεσε μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου πρόταση με μορφή αναφοράς και θέμα την τροποποίηση της πολεοδομικής μελέτης Καρδίτσας σχετικά με τα πρατήρια υγρών καυσίμων έτσι ώστε να επιτευχθεί επιπλέον παράταση της αναστολής υποχρέωσης απομάκρυνσης πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2022 όπως ισχύει σήμερα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ