.
.
.
.

Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022

Δημοπρατείται στις 25 Αυγούστου η κατασκευή του Πολυχώρου Αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας

Στην δημοσιοποίηση της προκήρυξης δημόσιας σύμβασης ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Κατασκευή κτιρίου και προμήθεια εξοπλισμού για πολυχώρο κοινωνικής αλληλεγγύης (κοινωνικό παντοπωλείο και δομή υποστηριζόμενων διαμερισμάτων) – Εργολαβία», προϋπολογισμού 750.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. προχώρησε ο Δήμος Καρδίτσας.

Θεσσαλονίκη: Νεαρός άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε φλεγόμενο διαμέρισμα

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν πυροσβέστες που κλήθηκαν για να σβήσουν πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Καλλιδοπούλου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα για την 3η δημόσια κοινωνική διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στην Κερασιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Κερασιά, η 3η δημόσια κοινωνική διαβούλευση για δύο πολύ σημαντικά θέματα, τα θα καθορίσουν την Ανάπτυξη της περιοχής Λίμνης Πλαστήρα και της Καρδίτσας.

Δήμος Παλαμά: Συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή για τη διαχείριση των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων

Με απόφαση του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων (αιγοπρόβατα και βοοειδή) στο Δήμο Παλαμά.

Παρατάθηκε μέχρι και το 2026 η παραχώρηση του Δασικού Χωριού στο Δήμο Καρδίτσας

Την παράταση της παραχώρησης του Δασικού Χωριού "Δρυάδες" στο Δήμο Καρδίτσας» για άλλα 5 χρόνια ενέκρινε η Γεν. Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ