.
.

Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»: «Στους πρόποδες των Μετεώρων ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών»

Η αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού ως μέσα ανάπτυξης του Δήμου Μετεώρων ήταν τα κεντρικά θέματα του 13ου Παγκοσμίου Συνεδρίου και Ανταμώματος Θεσσαλών, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον Δήμο Μετεώρων το τριήμερο 29, 30 και 31 Ιουλίου 2022.

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση – ανόρυξη πέντε αρδευτικών γεωτρήσεων στο Δήμο Μουζακίου

Μέσα σε διάστημα, περίπου τριών μηνών, περατώθηκαν οι σημαντικές εργασίες αντικατάστασης – ανόρυξης συνολικά πέντε αρδευτικών γεωτρήσεων στο Δήμο Μουζακίου, οι οποίες λειτουργούν πλέον με απόλυτη επιτυχία.

Συνεχίζει να καίει η πυρκαγιά στο Πετρωτό Δομοκού

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή του Πετρωτού Δομοκού, στην πυρκαγιά που ξέσπασε μεταμεσονύχτιες ώρες σε δύσβατο σημείο πλησίον των ορίων με το νομό Λάρισας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2022, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στα τμήματα των αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών, κατά τις ημέρες και ώρες που ακολουθούν ως κατωτέρω:

Ε.Ο.Δ.Υ.: 314 θάνατοι και 100.421 κρούσματα την εβδομάδα 1 έως και 7 Αυγούστου - 886 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID-19). Τα δεδομένα αφορούν την εβδομάδα αναφοράς ISO 31/2022 (01 Αυγούστου 2022 - 7 Αυγούστου 2022).

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ