.
.

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022

Τεράστια φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε από την αστυνομία στη Ζαγορά Πηλίου - Οι δράστες θα έβγαζαν κοντά στα 10 εκατ. ευρώ!

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος δραστών, που αναζητούνται, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για τα έργα ανακατασκευής στο Δημοτικό Στάδιο

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει προς όλους τους φιλάθλους της πως ξεκινούν τα έργα για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας «Αντιγόνη Ντρισμπιώτη».

«Δευτεραθλήτρια» στην ..ανεργία με απόκλιση 5% από το πανελλαδικό ποσοστό η Θεσσαλία!

Υψηλότερο κατά περίπου 5 ποσοστιαίες μονάδες από τον πανελλαδικό ποσοστό ανεργίας εμφανίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στη σχετική κατάταξη των Περιφερειών της χώρας -πλεονεκτώντας μόνο σε σχέση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που είναι ουραγός - σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Έρευνας Εργατικού Δυναμικού για το Β΄ τρίμηνο του 2022 που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας του προγράμματος Κρατικής στήριξης της κύριας κατοικίας των ευάλωτων νοικοκυριών

Το Υπουργείο Οικονομικών ενεργοποίησε την ψηφιακή πλατφόρμα του νέου προγράμματος συνεισφοράς του Δημοσίου σε ευάλωτους οφειλέτες (ν.4916/22) με σκοπό τη στήριξη της κύριας κατοικίας τους, μέχρι τη μεταβίβασή της στον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων (ν.4738/20).

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ