.
.
.
.

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022

Σέρρες: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία, καταπλακώθηκε από δέντρο

Σφοδρό είναι το χτύπημα της κακοκαιρίας στην Κεντρική Μακεδονία που είχε σαν αποτέλεσμα και τον θάνατο ενός άτυχου 69χρονου στην αυλή της οικίας του, στα Χρυσοχώραφα Σερρών.

Τεράστια φιλική νίκη του ΑΣΚ επί του Παναθηναϊκού στο "Γιάννης Μπουρούσης" (+Φώτο +Βίντεο)

Όλα τα απόγευμα του Σαββάτου συνηγόρησαν στο να γίνει μία πραγματική γιορτή στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, που πλέον ονομάζεται και επισήμως «Γιάννης Μπουρούσης».

Και το όνομα αυτού …«Γιάννης Μπουρούσης» (Φώτο +Βίντεο)

Το όνομα του καλύτερου αθλητή ομαδικού αγωνίσματος που ανέδειξε η Καρδίτσα, του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Μπουρούση φέρει από σήμερα και με επίσημο πλέον τρόπο το νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Μήνυμα Βουλευτή Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσού για την Παγκόσμια Ημέρα Ελέγχου των Υδάτων

Η 18η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ελέγχου των Υδάτων και η ανάγκη για ευαισθητοποίηση των πολιτών είναι σήμερα περισσότερο επιτακτική από ποτέ καθώς οι επιπτώσεις από την κλιματική κρίση γίνονται όλο και πιο έντονες.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (19/9) στην ευρύτερη περιοχή του Καταφυγίου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στην κοινότητα Καταφυγίου και την ευρύτερη περιοχή από το ΔΕΔΔΗΕ.

Με τα…πρωτοβρόχια ξεκινά το έργο «ασπίδα» για τα ημιτελή έργα του Αχελώου

Με σημαντική καθυστέρηση δύο περίπου ετών από την αρχική δρομολόγησή του και 7 μηνών από την αρχική απόφαση ανάθεσής του, αρχίζει να υλοποιείται το έργο «ασπίδα» για τα ημιτελή έργα εκτροπής του άνω ρου του Αχελώου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ