.
.
.
.
.

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022

Μία μόνο λωρίδα ανοιχτή στο δρόμο Καρδίτσας - Λάρισας στο ύψος της Συκεώνας - Εργασίες αποκατάστασης θα γίνονται το βράδυ της Παρασκευής (2/9)

Σε μία λωρίδα  θα γίνεται η κυκλοφορία στο δρόμο Καρδίτσας-Λάρισας, στη Συκεώνα, καθώς όλο το βράδυ θα γίνονται εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη το οδόστρωμα.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανάσιου Ιωάννου

Τελούμε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα της κοινότητας Λουτρού Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Αθανάσιου Ιωάννου.

Με προβλήματα η κυκλοφορία οχημάτων στο δρόμο Καρδίτσας - Λάρισας λόγω βροχής, στο ύψος της Συκεώνας (+Φώτο)

Κλειστός είναι από τις 19:30 περίπου ο δρόμος Καρδίτσα - Λάρισα, στο ύψος της Συκεώνας, λόγω νερών που έχουν συγκεντρωθεί στο δρόμο μετά από την δυνατή βροχόπτωση.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Απόστολου Μανώλη

Τελούμε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Μοσχάτου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Απόστολου Μανώλη.

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας: "Συνάντηση με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες της ΔΔΕ Καρδίτσας"

Την Παρασκευή 2/9/2022 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Καρδίτσας, στο χώρο της αίθουσας της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Ξεκινά πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών της Περιφέρειας Θεσσαλίας και εργαζομένων Δομών Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας για την καταπολέμηση του trafficking

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Γραφείο του Εθνικού Εισηγητή για την καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων, πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών σχετικά με την εμπορία ανθρώπων, την αναγνώριση θυμάτων και προστασία τους, την αναγνώριση θυτών, τις βέλτιστες διαδικασίες διαχείρισης και την ευρύτερη κοινωνική προστασία από την συγκεκριμένη έκνομη δραστηριότητα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ