.
.
.
.
.

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022

Τ. Τσιαπλές: "Όχι στην συρρίκνωση και εμπορευματοποίηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού"

Οι αρνητικές συνέπειες της ακρίβειας, των αντιλαϊκών πολιτικών, του ιμπεριαλιστικού πολέμου και της πανδημίας, στη ζωή του λαού, αντανακλώνται και στους ερασιτέχνες αθλητές, προπονητές, στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία και σε όσους πασχίζουν να τα κρατήσουν ζωντανά. 

Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: Η Καρδίτσα έχει ισχυρή αντιπλημμυρική προστασία αλλά όχι θωράκιση - Ανοιχτά τρία μέτωπα από τον "Ιανό"

Η συμπλήρωση δύο χρόνων από τον "Ιανό" δεν μπορούμε να απουσιάζει από το Δημοτικό Συμβούλιο της 20ης Σεπτεμβρίου, έστω και υπό μορφή ερωτήσεων.

Η πορεία των έργων στο Δήμο Καρδίτσας - Ενημέρωση του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την πορεία των εκτελούμενων έργων όπως και κάποιων που πρόκειται να ξεκινήσουν παρουσίασε κατά την διάρκεια του Δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος.

Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: "Διευθυντές χρησιμοποιούν τις καθαρίστριες για ν' ανοίγουν το πρωί τα σχολεία αντ' αυτών..."

Καταγγελία ότι κάποιοι διευθυντές σχολικών μονάδων χρησιμοποιούν τις καθαρίστριες στις 7 το πρωί, για ανοίγουν το πρωί τα σχολεία και ανάβουν τα καλοριφέρ, προκειμένου να μη το κάνουν οι ίδιοι, έκανε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος στο πλαίσιο συζήτησης σχετικά με την εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης pellet στο Νηπιαγωγείο Καλλιφωνίου.

Λέβητας pellet στο νηπιαγωγείο Καλλιφωνίου για τη θέρμανση με συνεργασία Δήμου & ΕΣΕΚ

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Καρδίτσας και ΕΣΕΚ για την εγκατάσταση λέβητα πέλετ στο νηπιαγωγείο Καλλιφωνίου, αποφάσισε να υπογραφεί το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου.

Υφυπουργός Γ. Καραγιάννης από την Καρδίτσα: «Πράσινο» για την αποκατάσταση του οδικού άξονα Ανθοχωρίου - Μουζακίου (+Βίντεο)

Υπερήφανος για το συνολικό έργο αποκατάστασης που συντελέστηκε και συντελείται στο νομό Καρδίτσας, τον οποίο χαρακτήρισε «απέραντο εργοτάξιο» καθώς τα εκτελεσθέντα ή εκτελούμενα έργα ξεπερνούν τα 400 κόστους 450 εκ. ευρω δήλωσε ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννης ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του στην περιοχή του Μουζακίου και της Αργιθέας, στο πλαίσιο της περιοδείας του μικτού κλιμακίου κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων της ΝΔ.

Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στο Δήμο Σοφάδων

Το Δήμο Σοφάδων επισκέφθηκε την Τρίτη (20/9) κυβερνητικό κλιμάκιο,  στο πλαίσιο του προγράμματος επαφών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες, τους Φορείς, τους Ελεύθερους Επαγγελματίες και τους Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ