.
.
.
.
.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για την αποτίμηση του όγκου των ιζημάτων που έχουν συγκεντρωθεί στο βυθό της λίμνης Πλαστήρα

Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την «Αποτίμηση όγκου ιζημάτων φερτών υλών και διερεύνηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων του κυκλώνα Ιανός στη λίμνη Πλαστήρα».

Νέα φιλική νίκη επί του ΠΑΟΚ για τον ΑΣΚ (+Φώτο)

Άλλη μια ανταγωνιστική - πειστική εμφάνιση είχε το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) ο Α.Σ. Καρδίτσας υποδεχόμενος στο κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης" τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Με διαπραγμάτευση ο ανάδοχος του έργου καθαρισμός τάφρων και ανακατασκευή τεχνικού στην περιοχή ποταμού Ενιπέα Δήμου Παλαμά

Έγκριση για την υλοποίηση του έργου «Καθαρισμός τάφρων και ανακατασκευή τεχνικού στην περιοχή ποταμού Ενιπέα Δ. Παλαμά Καρδίτσας» έδωσε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη συνεδρίαση της 23ης Σεπτεμβρίου.

Με διαπραγμάτευση ο ανάδοχος του έργου για τον καθαρισμό τάφρων και ανακατασκευή τεχνικών στην περιοχή της Συκεώνας

Έγκριση για την υλοποίηση του έργου «Καθαρισμός τάφρων και ανακατασκευή τεχνικών στην περιοχή οικισμού Συκεώνα, Δ. Παλαμά Καρδίτσας» έδωσε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη συνεδρίαση της 23ης Σεπτεμβρίου.

Κεραμεικός: 50χρονος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε και να πέθανε από ανακοπή

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση στον Κεραμεικό, όπου ένας 50χρονος δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών τα ξημερώματα του Σαββάτου (24.09.2022) και λίγο αργότερα κατέληξε από ανακοπή, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ιερά Μητρόπολη: Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τη Μικρασιατική Καταστροφή την Κυριακή 25/09 - Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 27/09

Η Ιερά Μητρόπολή μας μέσα στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης και Τιμής για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή προγραμματίζει Εκδήλωση η οποία, συν Θεώ, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ένωση Μικρασιατών και Ανατολικοθρακιωτών Νομού Καρδίτσης και τον Μορφωτικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Καππαδοκικού την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 7:00΄μ.μ. στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ