.
.
.
.
.

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Σοφάδων

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου και 1ου νηπιαγωγείου Σοφάδων εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του Διευθυντή του σχολείου μας Αθανασίου Γκιουλέκα.

Διορθωτικές παρεμβάσεις στην στέγη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας θα κάνει ο Δήμος

Σε κακή κατάσταση έχει περιέλθει πλέον η στέγη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας και συγκεκριμένα του νεότερου κτιρίου, με πολλά κεραμίδια να έχουν σαπίσει με αποτέλεσμα  η πλάκα που βρίσκεται από κάτω να τραβάει νερά που «βγαίνουν» σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του, ενώ κάποια από τα κεραμίδια που βρίσκονται στις άκρες είναι και επικίνδυνα να προκαλέσουν κάποιο τραυματισμό δείχνοντας έτοιμα να θρυμματιστούν ανά πάσα στιγμή.

Κύπελλο μπάσκετ: Τιτάνες και Γ.Σ. Σοφάδων νίκησαν και πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι

Γ.Σ. Σοφάδων και Τιτάνες Παλαμά πέτυχαν νέες νίκες επί των αντιπάλων τους στο κύπελλο μπάσκετ και πλέον στην επόμενη φάση θα βρεθούν αντιμέτωποι (Κυριακή 2/10) στην έδρα του πρώτου!

Τιμήθηκε ο Ιερομάρτυρας Σεραφείμ στο Φανάρι

Την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου, η Εκκλησία μας σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Μουζακίου, τιμά τον Άγιο Ιερομάρτυρα Σεραφείμ, Αρχιεπίσκοπο Φαναρίου και Νεοχωρίου, στο Φανάρι (τόπος μαρτυρίου του Αγίου).

ΠΑΕ Αναγέννηση: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Αλέξανδρος Γκινής

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Αλέξανδρος Γκινής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 2004 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Συλλόγου Διδασκόντων 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων, εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου, Διευθυντή του σχολείου μας Αθανάσιου Γκιουλέκα.

Διπλή επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένων ανδρών στον Όλυμπο - Κατέληξε 40χρονος αλλοδαπός

Τις απογευματινές ώρες χθες, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, ειδοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα για τη μεταφορά ενός τραυματισμένου άνδρα από την θέση «Καταφύγιο Χρήστος Κάκκαλος» στο οροπέδιο των Μουσών του όρους Όλυμπος, έπειτα από πτώση του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας.

Καρδίτσα: Μεγάλες οι παραγγελίες σε καυσόξυλα, στα 160 ευρώ η τιμή τόνου

Αυξημένες μέχρι και 100% είναι οι παραγγελίες σε καυσόξυλα στο νομό Καρδίτσας, με την τιμή για τα θεωρητικά καλύτερα και πιο αποδοτικά να κυμαίνεται στο 0,16/κιλό ή 160 ευρώ τον τόνο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ