.
.
.
.
.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ετεροχρονισμένη έγκριση αιτήματος παράτασης για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο του Δ. Καρδίτσας από τον "Ιανό"

Παράταση έξι μηνών ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας για το έργο “Αποκατάσταση ζημιών στο δίκτυο οδοποιίας του Δ. Καρδίτσας λόγω της θεομηνίας της 18ης-19ης Σεπτεμβρίου 2020”.

Σε εξέλιξη το μάζεμα του βαμβακιού στο ν. Καρδίτσας - Καλή, σε γενικές γραμμές, η χρονιά σε απόδοση ανά στρέμμα

Εδώ και 10 μέρες περίπου έχει ξεκινήσει στο νομό μας η συλλογή βάμβακος, σε μία χρονιά που τη χαρακτήρισε το υψηλό κόστος παραγωγής αλλά και οι γενικά καλές καιρικές συνθήκες.

Κάλεσμα της "Αγωνιστικής Ενότητας" Συνταξιούχων Δημοσίου ν. Καρδίτσας στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Η ‘’ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ’’ των Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας καλεί όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους του Δημόσιου Τομέα να εγγραφούν στο Σύλλογο, να τακτοποιηθούν οικονομικά και να πάρουν μέρος μαζικά στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας την Τρίτη 18 Οκτώβρη 2022 στις 9:00 η ώρα το πρωί.

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η δημιουργία 1,5 χλμ ποδηλατόδρομου στη Λάρισα

Νέο δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατικών διαδρομών θα αποκτήσει η Λάρισα με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της εγκεκριμένης Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) του Δήμου Λαρισαίων.

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM-TOP RESA 2022 στο Παρίσι μέσω του ΕΟΤ, συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τη Γαλλική αγορά, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFTM (International & French Travel Market)- Top Resa, που πραγματοποιήθηκε  στο εκθεσιακό κέντρο  «Porte des Versailles» από 20  έως 22 Σεπτεμβρίου 2022.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ