.
.
.
.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Προκηρύχθηκαν από το Υπ. Παιδείας οι ενδοσχολικοί ομαδικοί αγώνες για μαθητές Γυμνασίων

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Δ/νσης Σπουδών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης του Υ.ΠΑΙ.Θ. προκηρύσσει για το σχολικό έτος 2022-2023, Ενδοσχολικούς Αγώνες Γυμνασίων:

Παράταση ως το τέλος του 2022 για καθαρίστριες και φύλακες του Νοσοκομείου

«Στο ίδιο έργο θεατές» βρίσκονται για μια ακόμα φορά οι 35 συμβασιούχοι του Νοσοκομείου Καρδίτσας στις υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης, αφού 48 ώρες πριν την λήξη των τρίμηνων παρατάσεων των συμβάσεών τους που έχουν ισχύ μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση για το εργασιακό τους μέλλον.

Αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα "ΑΝΑΣΑ ΙΙ" παρουσίασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τα αποτελέσματα του Προγράμματος ΑΝΑΣΑ ΙΙ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, παρουσίασαν σήμερα από το Βόλο ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο γενικός διευθυντής της ΑΕΔΕΠ Απόστολος Παπαδούλης και η προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΣΠΑ Θεσσαλίας Μελίνα Σαραφίδου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη.

Ανοιχτή Συνέλευση: "Κάτω τα χέρια από τα Άγραφα και τους Αγώνες! 4ήμερο Αλληλεγγύης και Αγώνα"

Σάββατο 1 Οκτωβρίου: 7 το απόγευμα στο Παυσίλυπο, παρουσίαση του βιβλίου "Η διαδικασία απελευθέρωσης της Μητέρας Γης του Λαού Νάσα" και προβολή ντοκιμαντέρ "Sangre y Tierra".

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου σε περιοχές των Δήμων Σοφάδων και Παλαμά

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 σε περιοχές των Δήμων Σοφάδων και Παλαμά από το ΔΕΔΔΗΕ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ