.
.
.
.

Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022

Ευρωμπάσκετ 2022: Δύο στα δύο για την Ελλάδα που ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ιταλίας!

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Εθνική Ανδρών είχε τον πρώτο λόγο σε όλη του τη διάρκεια, αλλά είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, η ελληνική ομάδα άντεξε, σε ένα γεμάτο γήπεδο και πήρε τη νίκη που ήθελε για να κάνει το 2/2 στο Ευρωμπάσκετ με το τελικό 85-81 επί της διοργανώτριας Ιταλίας.

Απεβίωσε ο Γιώργος Ι. Παύλου

"Έφυγε" το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 από τη ζωή ο Γιώργος Παύλου του Ιωάννη, σε ηλικία 56 ετών, στην οικεία του περιστοιχισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Προσωρινοί ανάδοχοι για τρία έργα αποκαταστάσεων ζημιών στο Δήμο Αργιθέας

Στην ανακήρυξη προσωρινών αναδόχων, για τρία έργα που αφορούν σε αποκαταστάσεις ζημιών από τον "Ιανό" στο Δήμο Αργιθέας, προχώρησε, με ισάριθμες αποφάσεις της, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Με χρήσιμα συμπεράσματα επιστρέφει ο ΑΣΚ στην Καρδίτσα μετά τα δύο φιλικά με το Περιστέρι

Με χρήσιμα συμπεράσματα επιστρέφει από το Καρπενήσι ο Α.Σ.Καρδίτσας, μετά τα δύο φιλικά ματς με το Περιστέρι στα οποία οι ομάδες αγωνίστηκαν ελεύθερα χωρίς να κρατηθεί σκορ.

Φεστιβάλ Λιμνών 2022: Την Κυριακή (4/9) η συναυλία Σαρρή - Καρελά στο Μουζάκι

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λιμνών της Περιφέρειας Θεσσαλίας -Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας αύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 στην κεντρική πλατεία Μουζακίου o Γιώργος Σαρρής και ο Λάμπρος Καρελάς σε μια μοναδική μουσική συναυλία με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ