.
.
.
.
.

Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022

Έκτακτο μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά των Καρδιτσιωτών για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Έκτακτο μήνυμα από το 112 και το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Προστασίας έλαβαν λίγο μετά τις 21.50 σήμερα Κυριακή (4/9) τα "έξυπνα" τηλέφωνα των πολιτών που βρίσκονται εντός της Π.Ε. Καρδίτσας.

Τ.Σ. Καρδίτσας ΚΝΕ - Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Καθαρισμός πάρκου Λουμάκη ενόψει 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή

Την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή κάνει «στάση» στην Καρδίτσα, στο Πάρκο Λουμάκη, με πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του!

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ την εβδομάδα 5-9 Σεπτεμβρίου

Κατά την εβδομάδα 5-9 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, θα καταβληθούν 68 εκ. ευρώ σε 108.000 περίπου δικαιούχους.

Πρέβεζα: Δύο νεκροί μετά από ισχυρή έκρηξη σε επιχείρηση κοντά στο Καναλλάκι

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/9) σε επιχείρηση στην περιοχή του Καναλλακίου κοντά στο χωριό Χόχλα.

Τα προβλήματα της ακρίβειας συζήτησε με πολίτες αντιπροσωπεία της ΟΜ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μουζακίου

Στην αγορά και στα καταστήματα του Μουζακίου περιόδευσε χθες Σάββατο, 3-9-2022, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, απαρτιζόμενο από μέλη της ΟΜ Μουζακίου και του κόμματος.

Λάρισα: Δύο αστυνομικοί τραυματίες μετά από επίθεση 20 ατόμων - Συνελήφθη ένας άνδρας

Συνελήφθη σήμερα Κυριακή (4/9) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της απείθειας, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ