.
.
.
.
.

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Να καταργηθεί το μέτρο της αναστολής εργασίας στους υγειονομικούς"

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, αξιώνει την άμεση κατάργηση του διοικητικού μέτρου για την "αναστολή εργασίας” των υγειονομικών που δεν εμβολιάστηκαν και την επάνοδο τους στις θέσεις εργασίας, με την πραγματοποίηση των αναγκαίων σε συχνότητα προληπτικών τεστ και με ουσιαστική προσωποποιημένη συζήτηση προκειμένου να εμβολιαστούν. 

Ολιγοήμερη παράταση υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή στο Π.Μ.Σ. «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο»

Ανακοινώνεται ολιγοήμερη παράταση υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο» με τις εξής τρεις (3) εξειδικεύσεις:

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: "Νέα τριπλή βράβευση από τον Διεθνή Θεσμό FINE WATERS Taste And Design Awards 2022"

Η εκτός συνόρων καταξίωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ συνεχίζεται, ενισχύοντας τη θέση του στην παγκόσμια αγορά ως ένα premium ελληνικό brand με διεθνή χαρακτήρα.

Σωτήρης Παπαγεωργίου: «84.189 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, με έγκυρες αιτήσεις, μένουν εκτός παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ»

Για την σχολική περίοδο 2022- 2023, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, ο αριθμός των έγκυρων αιτήσεων για την δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε Βρεφονηπιακούς-Παιδικούς Σταθμούς, σε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ είναι 253.445.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ