.
.
.
.
.

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας: "Ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καλαμπόκα"

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καλαμπόκα για προσωπικούς λόγους οι οποίοι έγιναν απόλυτα σεβαστοί.

Καρδίτσα: Μελωδικό μουσικό ταξίδι με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού(+Φώτο +Βίντεο)

Μίας σπάνιας ποιότητας και ομορφιάς συναυλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Καρδιτσιώτες που κατέκλυσαν  το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου, την κεντρική πλατεία της πόλης.

Μητρώο Επαγγελματιών Κινηματογραφικών Παραγωγών δημιουργεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Ξεκινά η λειτουργία του Film Office Thessaly

Μητρώο Επαγγελματιών Οπτικοακουστικών Παραγωγών δημιουργεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, για την υποστήριξη του Γραφείου Διευκόλυνσης Οπτικοακουστικών Παραγωγών Film Office Thessaly, που ξεκινά τη λειτουργία του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα αντιπλημμυρικά έργα στον Πάμισο ποταμό εντός της Π.Ε. Τρικάλων

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αποκατάστασης της κοίτης του Πάμισου ποταμού στο τμήμα από τη γέφυρα του οικισμού Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων έως την συμβολή του Πάμισου με τον Πηνειό ποταμό.

14 προσλήψεις συμβασιούχων για τη στελέχωση του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιο) συνολικά 14 ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ