.
.
.
.
.

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλική ήττα για τον ΑΣΚ από τον Άρη (69-89) στο κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης (+Φώτο +Βίντεο)

Με ήττα συνοδεύτηκε η πρώτη παρουσία του ΑΣΚ μπροστά στο κοινό της Καρδίτσας, αλλά ήταν μια ήττα που δεν στενοχώρησε κανέναν ιδιαίτερα, καθώς ήταν φιλικού χαρακτήρα.

Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Δημοτική Μουσική Σχολή Σοφάδων - Στις 15 Σεπτεμβρίου η έναρξη των μαθημάτων

Η Δημοτική Μουσική Σχολή Σοφάδων, υπό τη διεύθυνση της κ. Κατερίνας Κούβελου, ξεκινάει μία ακόμα εκπαιδευτική χρονιά με πολύ φροντίδα και ενδιαφέρον για τους σπουδαστές της, με έμπειρους καθηγητές, πρωτοποριακά προγράμματα διδασκαλίας, με ευχάριστες οπτικοακουστικές μεθόδους και μουσικές συναντήσεις.

Γ. Σακελλαρίου: 8 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Παλαμά

Φίλες και φίλοι
Συμπληρώθηκαν στο τέλος Αυγούστου οκτώ χρόνια από τότε που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου Παλαμά και νομίζω ότι είναι η πλέον κατάλληλη ώρα να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό των πεπραγμένων μας και κυρίως των έργων που έχουμε εκτελέσει ή βρίσκονται σε εκτέλεση ή έχουν εγκριθεί.

Ανακοίνωσε Σίτο Ριέρα η Αναγέννηση!

Την έναρξη της συνεργασίας με τον 35χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό Σίτο Ριέρα ανακοίνωσε η Αναγέννηση την Πέμπτη (8/9) συνεχίζοντας την ενίσχυσή της ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ