.
.
.
.
.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Λάμπρου Κεχαγιά

Τελούμε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της κοινότητας Κέδρου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας πατέρα και παππού Λάμπρου Κεχαγιά.

Βαμβάκι: «Δυναμώνει» το αίτημα για αναπλήρωση εισοδήματος έως το 1€ το κιλό η τρέχουσα τιμή των 0,69€

Σταθερά κάτω από τα 70 λεπτά το κιλό κινείται η τιμή του σύσπορου βαμβακιού από τις αρχές του 2023 απέχοντας σημαντικά από τις αρχικές προσδοκίες των βαμβακοπαραγωγών του νομού Καρδίτσας που είδαν τις ελπίδες τους για μεγαλύτερες τιμές σε σχέση με πέρυσι να διαψεύδονται.

Βόλεϊ: 7Χ7 για τις Κορασίδες του Γ.Σ. Μουζακίου που πέρασαν από την Γιάννουλη και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας

Το αήττητο σερί συνεχίζουν τα κορίτσια της Σοφίας Παναγιάρη που πέρασαν νικηφόρα και από την Γιάννουλη Λάρισας κερδίζοντας με 3-0 σετ την ομάδα του Φοίβου και παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας Κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Αναφορά - Καταγγελία κατοίκων της Κρυοπηγής για μη αποκατάσταση αγροτικής οδού

Την αγωνία τους και τον προβληματισμό τους εκφράζουν κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Κρυοπηγής, που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εξυπηρετούνταν από αγροτική οδό η οποία καταστράφηκε από τον "Ιανό" και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει αποκατάσταση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ