.
.
.
.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023

Αποζημιώσεις θα δίνονται από τις τράπεζες σε καταναλωτές, θύματα ηλεκτρονικής απάτης

Ολοκληρώνεται σήμερα η δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νομοθετικής ρύθμισης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που αφορά στις αποζημιώσεις των καταναλωτών από τις τράπεζες σε περίπτωση που πέσουν θύματα ηλεκτρονικής απάτης μέσω καρτών ή κλοπής των προσωπικών δεδομένων τους και κωδικών e-banking.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης (Λέλας) Τσιγάρα

Τελούμε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας Ελένης (Λέλας) Τσιγάρα.

ΑΑΔΕ: Η πλατφόρμα για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων - 20 ερωτήσεις - απαντήσεις

'Ανοιξε από την ΑΑΔΕ η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσα από την οποία τα ζευγάρια που επιθυμούν να κάνουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση για τα εισοδήματα του 2022, θα πρέπει να το δηλώσουν έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Υπεγράφη η διακήρυξη για την επέκταση του φράκτη στον Έβρο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός, Ελευθέριος Οικονόμου, υπέγραψαν σήμερα την διακήρυξη για το νέο φράχτη στον Έβρο, εφαρμόζοντας την απόφαση του ΚΥΣΕΑ και του σχεδίου "Ακρίτας" του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την τοποθέτηση εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης στο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου ζητούν Βουλευτές του ΚΚΕ

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την άμεση τοποθέτηση εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης στο δημοτικό σχολείο Κρυονερίου του δήμου Λίμνης Πλαστήρα κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης και Γιώργος Μαρίνος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ