Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023

Σύσκεψη αγροτών στον Παλαμά: Τα τρακτέρ στις πλατείες την Κυριακή (22/1) και έπεται συνέχεια …

Την διάθεσή τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους επαναβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων και οι αγρότες που συμμετείχαν στην συνάντηση που συγκάλεσε απόψε (Παρασκευή 20/1) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Παλαμά η ΕΟΑΣΚ.

Θύμα του αέρα η επιτύμβια στήλη για τον Γιώργο Μπαλταδώρο στο Μορφοβούνι

Ο δυνατός άνεμος που φύσαγε τις τελευταίες ημέρες στην κυριολεξία γκρέμισε την επιτύμβια στήλη για τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, ο οποίος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στις 12 Απριλίου 2018.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο Γ.Σ. Μουζακίου αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Καλαμπάκας

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Γ.Σ. Μουζακίου που στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΘ αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Καλαμπάκας.

Ανακοίνωση από το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού & Δέρματος Ν. Λάρισας για το εργατικό ατύχημα σε εκκοκκιστήριο στον Παλαμά Καρδίτσας

Ένα ακόμη εργατικό ατύχημα, αυτή την φορά σε εκκοκκιστήριο στον Παλαμά Καρδίτσας, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 4 εργαζόμενων, 2 από τους οποίους βρίσκονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ του ΓΝ Καρδίτσας με σοβαρά εγκαύματα.

ΔΥΠΑ: Σε 1.084.440 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, τον Δεκέμβριο του 2022

Σε 1.084.440 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, τον Δεκέμβριο του 2022, έναντι 1.061.419 ατόμων, τον Νοέμβριο του 2022 (ποσοστιαία μεταβολή +2,17%) και έναντι 1.109.366 ατόμων, τον Δεκέμβριο του 2021 (ποσοστιαία μεταβολή -2,25%), σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Καταργείται στις 30 Ιανουαρίου το Ειδικό Άμισθο Υποθηκοφυλακείο Σοφάδων

Καταργήσεων συνέχεια για τα άμισθα Υποθηκοφυλακεία του νομού σε υλοποίηση των αποφάσεων τo Ελληνικό Κτηματολόγιο για την κατάργηση των άμισθων υποθηκοφυλακείων σε όλη τη χώρα.

Σε πολυήμερη απεργία - αποχή από τις 23 Ιανουαρίου οι μηχανικοί των Υπηρεσιών Δόμησης των Δήμων

Απεργία - αποχή για τις Υπηρεσίες Δόμησης (ΥΔΟΜ.) των Δήμων, από τις 23 Ιανουαρίου έως και τις 13 Φεβρουαρίου, προκήρυξαν οι ομοσπονδίες ΠΟΕ - ΟΤΑ (δημοτικοί υπάλληλοι), ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ (μηχανικοί δημοσίου ανωτάτων σχολών) και ΠΟΜΗΤΕΔΥ (μηχανικοί δημοσίου τεχνολογικού τομέα).

Ενημέρωση στο Γενικό Λύκειο Παλαμά με θέμα: «Σχολική Βία - Σχολικός Εκφοβισμός»

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Παλαμά οργάνωσε μια διήμερη ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών πάνω στο εξαιρετικά επίκαιρο θέμα της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού που υλοποιήθηκε στους χώρους του σχολείου μας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ