.
.

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023

Απόλλων Καρδίτσας: Κατάθεση ψυχής και ήττα στην παράταση από την ΕΑΛ!

Μία συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στην ΕΑΛ ο Απόλλων Καρδίτσας. Για τη 12η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ, η ομάδα του Γιάννη Κοβάτσεφ υποδέχτηκε έναν αντίπαλο με ξεκάθαρες βλέψεις την άνοδο στην Α1 κατηγορία και ηττήθηκε με 93-95 στην παράταση (κ.α. 80-80).

Σωκράτης Βασιλάκος: Ανοικτή επιστολή για υπερβολική καθυστέρηση γιατρού σε ραντεβού στο νοσοκομείο

Την Παρασκευή 13-1-23 ώρα 10.30, είχα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Καρδίτσας, με χειρούργο γιατρό, τον οποίο χάριν συντομίας θα τον αποκαλούμε κύριο Τ* και ο οποίος προσήλθε στο ιατρείο με καθυστέρηση τουλάχιστον μισής ώρας.

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας έκοψε την πίτα του (+Φώτο +Βίντεο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Πέμπτης (26/1) λίγο πριν την έναρξη της τακτικής συνεδρίασής του, το Επιμελητήριο Καρδίτσας παρουσία και της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Ανακοινώθηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Λάζαρου Μαυρόπουλου και Γεώργιου Δούβαλη:

Οργανώνονται και διεκδικούν ασφάλεια και προστασία της υγείας τους οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Καρδίτσας (+Φωτο)

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την τήρηση της νομοθεσίας που αφορά την αδειοδότηση των γηπέδων, στα οποία αγωνίζονται και ιδιαίτερα τα όσα προβλέπονται για την ασφαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και την προστασία της υγείας και της σωματικής ακεραιότητάς τους είναι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Καρδίτσας, οι οποίοι ξεκινούν και τις διαδικασίες για να οργανωθούν σε Σύνδεσμο.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ