.
.
.
.
.

Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου για την αποκατάσταση του οδοφωτισμού στο δίκτυο περιοχών των Φαρσάλων

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου για την αποκατάσταση του συστήματος ηλεκτροδότησης του οδικού φωτισμού σε περιοχές των Φαρσάλων που είχαν πληγεί από κακοκαιρίες. 

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Τσιώνα

Τελούμε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της κοινότητας Μαγούλας Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας πατέρα, παππού, αδελφού και θείου Νικόλαου Τσιώνα.

Ε.Ο.Δ.Υ.: Προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της έξαρσης COVID-19 στην Κίνα

Αναφορικά με την επιδημιολογική κατάσταση της πανδημίας COVID-19 στην Κίνα και την αντιμετώπισή της και σε συνέχεια των συστάσεων της αρμόδιας επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα προληπτικά μέτρα που προτείνονται από τον ΕΟΔΥ για τη χώρα μας είναι τα ακόλουθα:

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Τσιούκα

Τελούμε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου  2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου Γεώργιου Τσιούκα.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Μεσιακάρη

Τελούμε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Καρποχωρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδερφού και θείου Σταύρου Μεσιακάρη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ