.
.
.
.
.

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023

Ν.Ε. Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.: “Καμπάνια αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας”

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα στους δοκιμαζόμενους από τον φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου συνανθρώπους μας, των δυο γειτονικών χωρών της Μεσογείου, Συρίας και Τουρκίας.

Δ. Λίμνης Πλαστήρα: Απ’ ευθείας ανάθεση του έργου «Έλεγχος - συντήρηση δικτύων ύδρευσης»

Με απόφαση του δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου, ανατέθηκε το έργο «Έλεγχος-συντήρηση δικτύων ύδρευσης» στον έναν εκ των δύο οικονομικών φορέων που συμμετείχαν στην διαδικασία.

Εγκαινιάστηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη η έκθεση για τα 30χρόνια από το θάνατο του Δημήτρη Γιολδάση (+Φωτο +Βίντεο)

Τα εγκαίνια της έκθεσης με έργα, σκίτσα, φωτογραφικό υλικό και προσωπικά αντικείμενα του Καρδιτσιώτη ζωγράφου Δήμητρη Γιολδάση που οργανώνει η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατό του πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, παρουσία πλήθους φιλότεχνων συμπολιτών.

Basket League: Πέταξε ψηλά ο ΑΣΚ και ανάγκασε σε ήττα το Περιστέρι

Ιδιαίτερα σημαντική νίκη απέναντι στο ισχυρό Περιστέρι πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (11/2) ο ΑΣΚ στο "Γ. Μπουρούσης" και αναπτέρωσε σημαντικά τις ελπίδες του στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Αντρέας & Πηνελόπη Σέμπρου - Αδαμάκος & Παναγιώ Παπαρούνα ως οι παλαιότεροι καταστηματάρχες του Ανθηρού!!!"

Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΕΜΠΡΟΣ με την Κυρία ΠΗΝΕΛΟΠΗ για πάνω από 62 χρόνια και ο ΑΔΑΜΑΚΟΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ με την Κυρία ΠΑΝΑΓΙΩ για κοντά 50 χρόνια κρατάνε ανοιχτά τα καφενεία – παντοπωλεία τους στο Ανθηρό Αργιθέας Καρδίτσας, έχοντας γράψει ιστορία στο χωριό μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ