.
.
.
.
.

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων ν. Καρδίτσας

Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Καπράνα Γιώργο στα γραφεία του Συλλόγου έγινε συνεδρίαση των νεοεκλεγμένων μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας με ένα από τα θέματα της συνεδρίασης να είναι η συγκρότηση σε σώμα και η κατανομή των αξιωμάτων.

Αντισυλληπτικό γρήγορης και βραχείας δράσης για άνδρες δοκιμάστηκε με επιτυχία σε ζώα

Επιστήμονες στις ΗΠΑ βρήκαν και δοκίμασαν με επιτυχία σε ζώα (τρωκτικά) μια ουσία που μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία ενός αντισυλληπτικού για άνδρες, το οποίο θα δρα γρήγορα και θα διαρκεί μόνο για μερικές ώρες έως μια μέρα το πολύ.

ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ν.Ε. Καρδίτσας: Πρόσκληση στην ομιλία του προέδρου Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή (17/2) στη Δημοτική Αγορά

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν.Ε. Καρδίτσας σας προσκαλεί στην ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, στην Καρδίτσα στις 6.30 μ.μ., την Παρασκευή 17/02/2023.

Ενημερωτική δράση της "Φλόγας" Καρδίτσας με αφορμή την 15η Φεβρουαρίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου

Εν όψη της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας, η Φλόγα θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας με σκοπό να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τον καρκίνο στο παιδί και να διαλύσει τις προκαταλήψεις.

Συνάντηση Παπαγιαννίδη - Αγοραστού: Νέα αρδευτικά έργα, ύψους 28,1 εκατ. ευρώ στη Θεσσαλία - 3,7 εκατ. για την Π.Ε. Καρδίτσας

Στην ένταξη 17 αρδευτικών έργων, συνολικού προϋπολογισμού 28.125.793 ευρώ στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) στη Θεσσαλία προχωρά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στη Λάρισα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ