.
.
.
.
.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023

Βραβεύθηκε και εντυπωσίασε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στη γιορτή του ΣΕΓΑΣ!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/2) στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά η γιορτή του ΣΕΓΑΣ για την βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του ελληνικού στίβου.

Υπογράφεται το επόμενο διάστημα η σύμβαση του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με χρηματοδότηση 4.435.418 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «ΥΜΕΠΕΡΑΑ».

Αλ. Τσίπρας από την Καρδίτσα: "Η ανατροπή έχει ήδη συντελεστεί, είμαστε ήδη μπροστά!" (+Φωτο +Βίντεο)

Η αποψινή συγκέντρωση, έπειτα από εκείνες σε Περιστέρι, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, στέλνει μήνυμα «νέας αρχής για την Ελλάδα, μήνυμα πολιτικής αλλαγής», «μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας από την ομιλία του στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας.

Υπεγράφη μνημόνιο για μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο σε αρδευτικά κανάλια του ΤΟΕΒ Πηνείου

Ένα πρότυπο φωτοβολταϊκό πάρκο, το οποίο θα μετατρέψει την πράσινη ενέργεια σε πράσινη συνέργεια προς όφελος των ανθρώπων, με πολλαπλά οφέλη στην παραγωγή και ολόκληρη την κοινωνία, πρόκειται να κατασκευαστεί στο δίκτυο του ΤΟΕΒ Πηνειού, μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Πηνειού, του ΓΟΕΒ Θεσσαλίας και της εταιρίας Akuo Energy Greece.

Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Ανακοίνωση για την υποχρεωτικότητα της αναγραφής των διπλών τιμών στα εκπτωτικά προϊόντα

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Καρδίτσας ενημερώνει και υπενθυμίζει στα μέλη του ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 του Νόμο 4177/2013 που αφορά την υποχρεωτικότητα της αναγραφής των διπλών τιμών στα εκπτωτικά προϊόντα ισχύουν τα εξής :

Τουρκία: Ένας άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός μέσα από τα συντρίμμια, 11 μέρες μετά τον φονικό σεισμό

Ένας άνδρας διασώθηκε σήμερα μέσα από τα ερείπια ενός κτιρίου που κατέρρευσε στη νότια επαρχία Χατάι, 11 ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την περιοχή την περασμένη εβδομάδα, σκοτώνοντας περισσότερους από 43.000 ανθρώπους στην Τουρκία και τη Συρία, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Βουλγαρία: 18 μετανάστες βρέθηκαν νεκροί μέσα σε φορτηγό

Δεκαοχτώ μετανάστες βρέθηκαν σήμερα νεκροί μέσα σε εγκαταλελειμμένο φορτηγό σε ένα χωριό κοντά στη Σόφια στη Βουλγαρία, χώρα των Βαλκανίων που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες μια πρωτοφανή εισροή μετά τη μεταναστευτική κρίση του 2015.

Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας: "Ημερίδα Ενημέρωσης - Πρόσκληση Erasmus+ 2023"

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), οργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των προσκλήσεων υποβολής των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ 2023, την Παρασκευή 17/02/2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Κατσίγρα στη Λάρισα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ