.
.
.
.

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023

Ψήφισμα του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας σχετικά με τον θάνατο του συνταξιούχου Δικηγόρου Ιωάννη Κατσικοβόρδου

Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας συνήλθε εκτάκτως την 18η Φεβρουαρίου 2023 μετά την αναγγελία του θανάτου του συνταξιούχου Δικηγόρου, Ιωάννη Κατσικοβόρδου.

ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Βασίλη Τσανάκα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρώην αθλητή της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας, Στέλιο Τσανάκα και την οικογένειά του, για τον θάνατο του πατέρα του Βασίλειου.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Ανακοίνωση για την προεκλογική φιέστα του Α. Τσίπρα στην Καρδίτσα"

Σε μια περίοδο που ο λαός στενάζει από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και όλων διαχρονικά των κυβερνήσεων, με την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχια και το πετσοκομμένο λαϊκό εισόδημα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψη του στο νομό έστησε φιέστα παροχολογίας και κάλπικου καβγά με την κυβέρνηση, για το ποιος είναι ποιο ικανός συνεχιστής της ίδιας βάρβαρης για τα λαϊκά στρώματα πολιτικής!

Στη Βουλή η έλλειψη παράλληλης στήριξης σε μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου - Τι απαντά το Υπουργείο Παιδείας

Για δεύτερη φορά γίνεται αναφορά στην Βουλή για το θέμα της έλλειψης παράλληλης στήριξης σε μαθητή του δημοτικού σχολείου Κρυονερίου, στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ