.
.
.
.
.

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023

Ε.Δ.Υ.ΘΕ: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις Τσίπρα στην Καρδίτσα

Στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Καρδίτσα (17/2/23) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία (Σ-ΠΣ), απαντώντας μεταξύ άλλων σε ερωτήματα σχετικά με την «λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία» και στο αίτημα για «ολοκλήρωση των έργων Αχελώου», για μια ακόμη φορά τοποθετήθηκε με την συνήθη ασάφεια του ιδίου και των στελεχών του κόμματος του, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ΔΕΣΜΕΥΣΗ για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, δράσεις και έργα.

Χρυσός ο Σωτήρης Γκαραγκάνης στα 200μ.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το απόγευμα της Κυριακής (19/2) ο Καρδιτσιώτης αθλητής Σωτήρης Γκαραγκάνης στα 200 μ. με χρόνο 21.17 κάνοντας ατομικό ρεκόρ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κλειστού στίβου που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τοποθετήθηκαν τα όργανα στη νέα παιδική χαρά στα Εργατικά Τσαπόχα (+Φωτο)

Ένα σημαντικό έργο για τους κατοίκους των νέων Εργατικών Κατοικιών του ΟΑΕΔ στην περιοχή Τσαπόχα, έναντι του Νοσοκομείου Καρδίτσας, η κατασκευή παιδικής χαράς βρίσκεται πλέον στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Στο Φ.Ε.Κ. η απόφαση για απαλλοτριώσεις λόγω αρδευτικών έργων στο ν. Καρδίτσας

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, με την οποία εξουσιοδοτείται ο υπουργός αγροτικής Ανάπτυξης ή το αρμόδιο όργανο, να προχωρήσουν σε κήρυξη απαλλοτριώσεων ακινήτων και τυχόν συμπληρωματικών που θα απαιτηθούν, για 6 μεγάλα αρδευτικά έργα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ