.
.
.
.
.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023

Τουρκία: Τουλάχιστον 3 νεκροί και περισσότεροι από 200 τραυματίες από τους σεισμούς της Δευτέρας (20/2)

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν από τους σεισμούς που έπληξαν το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) την επαρχία Χατάι, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών μέσω SMS με παραπλανητική αναφορά που παραπέμπει στην Πολιτική Προστασία

Προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών αποτελεί μήνυμα που έχουν λάβει πολίτες στο κινητό τους με παραπλανητική αναφορά που παραπέμπει στην Πολιτική Προστασία, όπως επισημαίνει το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σε ανακοίνωσή του.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Να δοθεί άμεσα λύση για την αποζημίωση των μετακινήσεων των υπαλλήλων της περιφέρειας, που εκτελούν εξωτερική εργασία"

Οι κομμουνιστές περιφερειακοί σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη Λαική Συσπείρωση, στηρίζουν την κινητοποίηση των εργαζόμενων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (την Τρίτη 21/2/23) και τα δίκαια αιτήματά τους για την αποζημίωση των μετακινήσεων των υπαλλήλων που εκτελούν εξωτερική εργασία.

Καρδίτσα: Διαμαρτυρία αριστερών συλλογικοτήτων για την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠ.ΕΞ. (+Φωτο)

Την αντίθεσή τους στην επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν στη χώρα μας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή εξέφρασαν πολίτες της Καρδίτσας και μέλη αριστερών συλλογικοτήτων πραγματοποιώντας το απόγευμα παράσταση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Όχι στη σύμπραξη των Πανεπιστημίων με την ΕΑΒ, στους πολεμικούς σχεδιασμούς κυβέρνησης & ΝΑΤΟ"

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, εκφράζει την αντίθεσή της στην σύμπραξη των ελληνικών Πανεπιστημίων, αναμεσά τους κι αυτό της Θεσσαλίας, με την ΕΑΒ, στους κυβερνητικούς και νατοϊκούς πολεμικούς σχεδιασμούς και πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα «Αρχύτας», που στόχο έχει τη δημιουργία μη στελεχωμένων με ανθρώπινο δυναμικό drone, που να ανταποκρίνονται σε πολεμικούς (και ενδεχομένως όχι μόνο) σκοπούς.

Το ΣτΕ κρίνει την αρτιότητα απόφασης της Ο.Ε. του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα που κήρυξε έκπτωτη εταιρεία

Στο ΣτΕ θα κριθεί το κατά πόσο θα παραμείνει σε ισχύ απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, μέσω της οποίας κηρύχθηκε έκπτωτη της σύμβασης εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες αποκομιδής απορριμμάτων, και καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων.

ΔΥΠΑ: Σε 1.091.088 ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, τον Ιανουάριο του 2023

Σε 1.091.088 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, τον Ιανουάριο του 2023, έναντι 1.084.440 ατόμων, τον Δεκέμβριο του 2022 (ποσοστιαία μεταβολή +0,61%) και έναντι 1.112.551 ατόμων, τον Ιανουάριο του 2022 (ποσοστιαία μεταβολή -1,93%), σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Νέος ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στην Τουρκία

Νέος ισχυρός σεισμός 6,4 βαθμών σημειώθηκε σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, στις 19.04 (ώρα Ελλάδας, 20.04 ώρα Τουρκίας), στην νότια επαρχία Χατάι, μία από τις περιοχές που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ