.
.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ανδριάνας Ντανοβασίλη

Τελούμε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας Ανδριάνας Ντανοβασίλη.

31χρονος Υποσμηναγός βρέθηκε νεκρός στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώθηκε ότι, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, ο Υποσμηναγός (ΜΑ) Β.Μ, ετών 31, ο οποίος υπηρετούσε στο Κρατικό Εργοστάσιο Αεροσκαφών, στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, βρέθηκε νεκρός εντός της Μονάδας.

Το κέντρο της Γης είναι μια σιδερένια σφαίρα με ακτίνα 650 χιλιομέτρων, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις

Η "καρδιά" του εσωτερικού πυρήνα της Γης, δηλαδή το κέντρο του πλανήτη, πιθανώς είναι μια μπάλα από σίδηρο, η οποία έχει ακτίνα περίπου 650 χιλιομέτρων, σύμφωνα με νέες επιστημονικές εκτιμήσεις.

Επιπλέον λεωφορεία για Πάτρα δρομολογεί το ΚΤΕΛ Καρδίτσας

Οι Καρδιτσιώτες, απ’ ότι φαίνεται, αγαπούν το καρναβάλι της Πάτρας και η ζήτηση θέσεων για να μεταβούν εκεί το τριήμερο της Αποκριάς, υποχρεώνει το ΚΤΕΛ Καρδίτσας να αυξήσει τα δρομολόγια προς την Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Τ. Τσιαπλές: "Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, να παρέμβει άμεσα για την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας"

Όπως μας καταγγέλουν κάτοικοι του ορεινού Δήμου Αργιθέας, μια σειρά προβλήματα εμφανίστηκαν στην εκτέλεση των αποκαταστάσεων των ζημιών που προκάλεσε ο ΙΑΝΟΣ, από την πλουσιοπάροχα αμειβόμενη με 143 εκ. ευρώ, ΤΕΡΝΑ, από την κυβέρνηση.

Αναρτήθηκαν οι Προσωρινοί Ενιαίοι Αξιολογικοί Πίνακες Υποψηφίων Διευθυντών στα σχολεία του ν. Καρδίτσας

Αναρτήθηκαν σήμερα (Τρίτη 21/2) οι Προσωρινοί Ενιαίοι Αξιολογικοί Πίνακες Υποψηφίων Διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων για τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ξένες Γλώσσες ΚΑΠΑΤΟΥ: E-Learning και ξένες γλώσσες σε όλο τον κόσμο για όλο τον κόσμο

Η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία αποτελεί μία μέθοδο εκπαίδευσης που συνεχώς προοδεύει και ειδικά, όσον αφορά τους ενήλικες, αποτελεί έναν από τους βασικούς τρόπους εκμάθησης.

Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αγοριών: Πρόκριση στα ημιτελικά για ΕΠΑΛ Σοφάδων και 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας

Με τους αγώνες της προημιτελικής φάσης ποδοσφαίρου αγοριών συνεχίστηκε σήμερα το σχολικό πρωτάθλημα που διεξάγεται με ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (23/2) σε κοινότητες των Δήμων Παλαμά και Καρδίτσας

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 σε κοινότητες των Δήμων Παλαμά και Καρδίτσας από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ