.
.
.
.
.

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023

Σαλαμίνα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 62χρονος κωπηλάτης που αγνοείτο

Χωρίς τις αισθήσεις του, στην παραλία Βαρέας Μεγάρων, εντοπίστηκε ο 62χρονος κωπηλάτης πνευστής λέμβου που αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής (26/2) στη Σαλαμίνα.

Καρναβάλι Σοφάδων 2023: Επανήλθε δριμύτερη και εντυπωσιακή η παρέλαση καρναβαλικών αρμάτων (+Φωτο +Βίντεο)

Μετά από μία τριετία υποχρεωτικής αποχής από το αποκριάτικο γλέντι, η πόλη των Σοφάδων έβαλε και πάλι τα γιορτινά της και διοργάνωσε, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει, καρναβαλικές εκδηλώσεις που ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους.

Καρδιτσιώτης χειριστής «ζωγράφισε» με τον εκσκαφέα του τον "Ουράνιο Ποδηλάτη" σε …χωράφι! (+Βίντεο)

«Μπαμπά θέλω να μου φτιάξεις τον Ουράνιο Ποδηλάτη…» Την επιθυμία που εξέφρασε η κόρη του βλέποντας στην είσοδο της Καρδίτσας τον Ουράνιο Ποδηλάτη, το γνωστό έργο του αείμνηστου Καρδιτσιώτη καλλιτέχνη Παντελή Σαμπαλιώτη που αποτελεί πλέον και επίσημο δηλωτικό έμβλημα του Δήμου Καρδίτσας θέλησε να ικανοποιήσει ο κ. Άγγελος Νταβατζίκος.

Κ. Γκαβογιάννης: "Ηλεκτροφωτισμός: 1,3 εκατομμύρια “καπέλο” μόνο σε μια περίπτωση"

Όλο και πιο συχνά ακούμε τελευταία το ερώτημα που πλανάται στους δημότες σχετικά μα τον ηλεκτροφωτισμό. Σε κάθε συνάντηση, σε κάθε επικοινωνία δεχόμαστε μας ρωτάνε επίμονα για το τι γίνεται με τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, που κοστίζει ή δήθεν ενεργειακή αναβάθμιση.

Στις φλόγες παραδόθηκε ο βασιλιάς Καρνάβαλος στην Καρδίτσα (+Φωτο +Βίντεο)

Με το εντυπωσιακό κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας για τον εορτασμό της Αποκριάς.

Θεσσαλονίκη: Παρανάλωμα του πυρός αστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ στα Κοιμητήρια Ευόσμου

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε φωτιά σε αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς που πραγματοποιεί δρομολόγια της γραμμή 42 προς τα Κοιμητήρια Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σώστε τώρα το πανέμορφο πλατανόδασος της κοιλάδας των Τεμπών

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, στο πανέμορφο πλατανόδασος της κοιλάδας των Τεμπών, ξεκίνησε να συντελείται μια καταστροφή δεκάδων πλατάνων, λόγω της προσβολής τους από το μεταχρωματικό έλκος του πλατάνου, που μεταφέρθηκε πιθανότατα στην κοιλάδα των Τεμπών από τα μηχανήματα εκσκαφής που εργάστηκαν στην ανακατασκευή της γέφυρας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ