.
.

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023

«Όχι» του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Μ.Π.Ε. αιολικού σταθμού 30 MW στο «Σπιτάκι» Αργιθέας

«ΟΧΙ» στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 30 MW στη θέση «Σπιτάκι» και των συνοδών του έργων, στις Δημοτικές Ενότητες Αργιθέας και Ανατολικής Αργιθέας, του Δήμου Αργιθέας, είπε το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας που κλήθηκε να γνωμοδοτήσει σχετικά, στην τελευταία του συνεδρίαση, με εισηγητή του θέματος τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, κ. Απ. Μπίλλη.

Συμφωνία Βρετανίας - Ε.Ε. για τη Βόρεια Ιρλανδία

Ο βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ κατέληξε σε νέα συμφωνία σχετικά με τις μετά το Brexit εμπορικές ρυθμίσεις για την Βόρεια Ιρλανδία, ποντάροντας στο στοίχημα ότι η βελτίωση των σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Ενωση υπερτερεί των διαφωνιών που αυτό μπορεί να προκαλέσει στις τάξεις του Συντηρητικού Κόμματος.

Η Επιτροπή Διεκδίκησης επίλυσης Υδατικού προβλήματος Θεσσαλίας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λάρισα

Εντυπωσιακή και ιδιαίτερα θορυβώδης η επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού (ΠΘ) Κυριάκου Μητσοτάκη και ενός πλήθους υπουργών του στη Θεσσαλία με επίκεντρο τη Λάρισα.

Σε πρόσληψη ιδιώτη παιδιάτρου για ένα έτος θα προχωρήσει το νοσοκομείο Καρδίτσας

Οι ελλείψεις ιατρών από την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Καρδίτσας, που προέκυψαν για διαφόρους λόγους, οδήγησε το Διοικητικό συμβούλιο στη λήψη απόφασης για πρόσληψη ιδιώτη παιδιάτρου, για ένα έτος, προς κάλυψη των αναγκών.

Ενέργειες για την προμήθεια ειδικού οχήματος 4Χ4 για τις ανάγκες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Ένα ειδικό όχημα 4Χ4, το οποίο θα διαθέτει αλατοδιανομέα και αντλητικό συγκρότημα πυρόσβεσης, πρόκειται να προμηθευτεί ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ