.
.

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023

Λάρισα: Σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη – Αναφορές για νεκρούς και δεκάδες τραυματίες (+Βίντεο)

Σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών (μιας εμπορικής και μιας επιβατικής) στα Τέμπη από την οποία προκλήθηκε και πυρκαγιά, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Κατ’ αρχήν «ναι» του Δ.Σ. του ΕΒΕ για πάρκο Δεινοσαύρων στην Καρδίτσα

Θετική κατ’ αρχήν είναι η πλειοψηφία του Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας στη δημιουργία ενός θεματικού πάρκου Δεινοσαύρων στο χώρο του Παυσιλύπου για ένα μήνα, πιθανότατα τον Απρίλιο, με την προϋπόθεση ότι θα συμπράξουν στο όλο εγχείρημα τόσο ο Δήμος Καρδίτσας, όσο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον επιμερισμό του κόστους που ανέρχεται σε 30.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Έδωσε 5άρι το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τρίκαλα το Τζόκερ!

Άλλο ένα τζακποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου για την πρώτη κατηγορία κι έτσι οι τυχεροί της κλήρωσης της Πέμπτης (2/3) θα μοιραστούν τουλάχιστον 5,6 εκατομμύρια ευρώ.

Προμελέτη για Μουσείο Καπνού - Πολυχώρο θα εκπονήσει το ΕΒΕ (+Φώτο +Βίντεο)

Στην εκπόνηση προμελέτης για την κατασκευή Μουσείου Καπνού - Πολυχώρου στο χώρο των Καπναποθηκών στο πλαίσιο της προσπάθειας αξιοποίησής τους προχωρά το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Μαζική κίνηση αποχής από το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων - Τι αναφέρουν στην επιστολή διαμαρτυρίας 13 Δημοτικοί Σύμβουλοι

Με οριακή πλειοψηφία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/2) το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων αφού απουσίαζε η μείζονα μειοψηφία και τρεις ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Μεγάλη ταλαιπωρία για επιβάτες τρένου στον Παλαιοφάρσαλο

Νέο απρόοπτο με αμαξοστοιχία της Hellenic Train στο δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, με εκατοντάδες επιβάτες να παραμένουν για ώρα μέσα στο τρένο μετά από πρόβλημα που ανέκυψε, κρατώντας το καθηλωμένο στο σταθμό Παλαιοφαρσάλου.

Σωτηρία Μπακαλάκου: "ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής. Υπάρχει τρίτος δρόμος και είναι ο καλύτερος"

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διανύει τους τελευταίους μήνες της θητείας της. Μία θητεία κατά την οποία επικεντρώθηκε στην εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων, εις βάρος της μικρομεσαίας τάξης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ