.
.
.
.
.

Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Υπ. Εσωτερικών: Έκτακτο ωράριο λειτουργίας των Δημοσίων υπηρεσιών στην Αττική για τη Δευτέρα (6/2)

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, σχετικά με τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών ανακοινώνονται, ειδικά για την Περιφέρεια Αττικής, τα εξής:

Γ Εθνική μπάσκετ: Με δυνατή άμυνα ο Γ.Σ. Σοφάδων ξεπέρασε το εμπόδιο του Καναλακίου

 Άλλη μια νίκη πρόσθεσε το απόγευμα της Κυριακής (5/2) ο Γ.Σ. Σοφάδων και συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία μαζί με τον Αλμυρό που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αγριάς.

Δήμος Παλαμά: Στις 09.00 τη Δευτέρα (6/2) η έναρξη των μαθημάτων ΜΟΝΟ για τα τμήματα που στεγάζονται σε κοντέινερς

Με κανονικό ωράριο θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Παλαμά σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το KarditsaLive.Net από το Δήμαρχο Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

Νέα σύσκεψη για την κακοκαιρία "Μπάρμπαρα": Ισχυρή σύσταση οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα να ξεκινήσουν εργασία τη Δευτέρα (6/2) στις 10.00 το πρωί

Ολοκληρώθηκε νέα συντονιστική σύσκεψη υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για να αξιολογηθούν τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα και να επικαιροποιηθούν οι οδηγίες προς τους αρμόδιους φορείς για αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ» που πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Δρόμος Λάρισας-Φάρσαλα, πολύχρονη και εγκληματική κοροϊδία κυβερνήσεων Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Περιφέρειας Θεσσαλίας"

Η πολύχρονη και εγκληματική κοροϊδία, από τις κυβερνήσεις Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και την Περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας προς τους χιλιάδες Λαρισαίους, Φαρσαλινούς, Θεσσαλούς και άλλους ανθρώπους,

Στις 10.00 το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Σοφάδων τη Δευτέρα (6/2) - Κλειστό το σχολείο της Ρεντίνας

Ο Δήμος Σοφάδων ανακοινώνει πως τη Δευτέρα 6/2/2023 η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί στις 10:00, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που πλήττουν όλη την περιοχή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ