.
.
.
.
.

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η τροπολογία του ΥΠ.ΕΣ. για τη συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές

Με τη θετική ψήφο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ υπερψηφίσθηκε στην ολομέλεια της Βουλής, η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, όπως τροποποιήθηκε, για το «Δικαίωμα κατάρτισης συνδυασμού στις βουλευτικές εκλογές».

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου το ετήσιο μνημόσυνο της Ευαγγελής Καρανάσιου

Τελούμε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Αμπέλου Καρδίτσας ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της λατρευτής μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Ευαγγελής Καρανάσιου.

Hellenic Train: Ακυρώσεις δρομολογίων για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

Σε ακυρώσεις δρομολογίων προχωρά και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου η Hellenic Train κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και σε συνεννόηση με το Διαχειριστή Υποδομής.

Τουρκία-Συρία: Ο απολογισμός των νεκρών από τους σεισμούς ξεπερνά τις 12.000

Οι σεισμοί που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία τη Δευτέρα προκάλεσαν τον θάνατο περισσότερων από 12.000 ανθρώπων συνολικά, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσαν σήμερα αξιωματούχοι και διασώστες.

Τάσος Τσιαπλές: Δήλωση για την αγροτική συγκέντρωση έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Οι βιοπαλαιστές αγρότες από χωριά των Δήμων Τυρνάβου, Αγιάς, Τεμπών, Ελασσόνας που βρίσκονται στα μπλόκα και κατέκλυσαν με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα απόψε (8/2/23) την πλατεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Λάρισα, δεν ζητούν συμπάθεια και κατανόηση, από την κυβέρνηση και την περιφέρεια, αλλά άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων που διεκδικούν για την επιβίωσή τους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ