.
.

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση του ΤΟΕΒ Ταυρωπού για προσλήψεις προσωπικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Ο.Ε.Β Ταυρωπού Καρδίτσας σύμφωνα με τις με αριθμ. 1/10/31-1-2023, 4/12/28-02-2023 αποφάσεις του, ληφθείσες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τον Κανονισμό Άρδευσης και το Καταστατικό Λειτουργίας του Οργανισμού, πρόκειται να προβεί στη πρόσληψη των ακόλουθων ειδικοτήτων:

Την Κυριακή 26 Μαρτίου η ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας

Την ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση, θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023, στις 10.30 το πρωί, οι δημοσιογράφοι-μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Θα ακολουθήσει και καταστατική συνέλευση της Ένωσης.

Υποδοχή της ιεράς εικόνας της Παναγίας της «Πελεκητής» στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Παρουσία πλήθους πιστών που συνέρρευσαν από κάθε συνοικία της πόλης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου  η υποδοχή της ιεράς εικόνας της Παναγίας της «Πελεκητής».

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του προέδρου Πούτιν για φερόμενα εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) εξέδωσε σήμερα (17/3) ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, κατηγορώντας τον ότι είναι υπεύθυνος για εγκλήματα πολέμου που φέρεται να διαπράχθηκαν στην Ουκρανία.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος ενάντια στο νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης νερού και αποβλήτων

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τσιαπλές Αναστάσιος, Γκαραλιάκος Ζήσης, Μπακάση Βασιλική και Νάνος Αποστόλης κατέθεσαν πρόταση ψηφίσματος ενάντια στο νομοσχέδιο για την υπαγωγή της διαχείρισης των υδάτων και των αστικών αποβλήτων στη ΡΑΕ, που οδηγεί στην ιδιωτικοποίησή τους.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ